Amine Gülşe Mesut'u bıraktı Tolgahan Sayışman'a taktı ve Almeda ile araları bozuldu

Yaz aylarından bu yana beraberlik yaşayan yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman ile sevgilisi Survivor güzeli Almeda Abazi'nin arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Şu sıralar Show TV’de yayınlanan Asla Vazgeçmem dizisinde başrol oynayan tescilli güzel Amine Gülşe’nin Tolgahan Sayışman’a aşkını ilan ettiği ve durumu Almeda Abazi’nin öğrenmesi üzerine sevgilisiyle aralarının bozulduğu iddia edildi.

Amine Gülşe Mesut'u bıraktı Tolgahan Sayışman'a taktı ve Almeda ile araları bozuldu

Tolgahan Sayışman ile sevgilisi Almeda Abazi'nin arasında soğuk rüzgârlar esiyor. Ünlü çiftin hakkında çıkan ayrılık iddialarının ardı arkası kesilmiyor. Ünlü çiftin arasındaki gerginliğin sebebi ise, Tolgahan Sayışman'ın aynı dizide başrol aldığı Türkiye güzeli Âmine Gülşe…

AMİNE GÜLŞE’DEN SAYIŞMAN’A AŞK İLANI

Bir ara magazin gündeminde adı ünlü Alman asıllı Türk futbolcu Mesut Özil ile anılan tescilli güzel Amine Gülşe'nin, setteki tavırlarından çok etkilendiği ve Tolgahan Sayışman'a aşkını ilan ettiği iddia ediliyor.

TOLGAHAN VE ALMEDA’NIN ARASI BOZULDU MU?

Tolgahan Sayışman'ın, duygularının karşılıklı olmadığını söyleyerek rol arkadaşı tescilli güzel Amine Gülşe'yi reddettiği konuşulurken, yakışıklı ve beyefendi oyuncunun durumu sevgilisi Almeda Abazi'den saklamadığı ve anlatması üzerine Abazi-Sayışman çiftinin aralarında soğuk rüzgarlar estiği iddia ediliyor.

Kaynak: Sabah

Kaynak: Diyarbakır Söz