Antalya Aksu'da çekiçli kadın cinayeti! Alzheimer hastası Hüseyin Butgül geri döndü ve karısının kafasına çekiçle...

Bir kadın cinayeti daha Antalya Aksu'da yaşandı Son dakika verilere göre ise Alzheimer hastası 49 yaşındaki Hüseyin Butgül, ortadan kaybolmuştu. Kendisinin hayatından şüphe ettiği eşi Şerife Butgül ise kayıp ilanı vermiş, adamı aramaya başlamıştı. Antalya'da bir süredir eve gelmediği için hakkında kayıp ihbarında bulunulan 49 yaşındaki Hüseyin Butgül, dün geldiği evde eşi 48 yaşındaki Şerife Butgül'ü başına çekiçle vurarak öldürdü.

Antalya Aksu'da çekiçli kadın cinayeti! Alzheimer hastası Hüseyin Butgül geri döndü ve karısının kafasına çekiçle...

Bir kadın cinayeti daha Antalya'da yaşandı Son dakika verilere göre ise Alzheimer hastası 49 yaşındaki Hüseyin Butgül, ortadan kaybolmuştu. Kendisinin hayatından şüphe ettiği eşi Şerife Butgül ise kayıp ilanı vermiş, adamı aramaya başlamıştı. Henüz belirlenemeyen bir sebeple ise 49 yaşındaki Hüseyin Butgül, karısı Şerife Butgül'ü kafasından çekiçle defalarca kere vurarak öldürdü. Butgül cinayetinin sırları araştırılıyor

Antalya'da bir süredir eve gelmediği için hakkında kayıp ihbarında bulunulan 49 yaşındaki Hüseyin Butgül, dün geldiği evde eşi 48 yaşındaki Şerife Butgül'ü başına çekiçle vurarak öldürdü.

Aksu İlçesi Topallı Mahallesi'nde bir süredir kendisinden haber alınamayan alzheimer hastası Hüseyin Butgül için eşi Şerife Butgül kayıp başvurusunda bulundu. Jandarmanın her yerde aradığı Hüseyin Butgül, dün saat 15.30 sıralarında geldiği evde belirlenemeyen nedenle eşi Şerife Butgül'ü başına çekiçle vurarak öldürdü.

Evden gelen bağırışları duyan çiftin komşuları durumu jandarmaya haber verdi. İhbar üzerine gelen ekipler, Şerife Butgül'ün cansız bedeniyle karşılaştı. Butgül'ün cenazesi incelemenin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'na götürüldü. Gözaltına alınan Hüseyin Butgül, sorgusu yapılmak üzere jandarma karakoluna götürüldü.

Aksu, Antalya Büyükşehir Belediyesine bağlı ilçelerden birisidir. Batısında Muratpaşa, Kepez ve Döşemealtı doğusunda Serikilçeleri bulunur. Akdeniz'e de küçük bir kıyı şeridiyle bağlantısı olan ilçenin kuzeyinde ise Burdur ili bulunmaktadır. İlçe 2008 yılında merkez ilçenin doğusunda kuzey - güney yönünde dağınık halde bulunan birçok köyün bir araya getirilmesiyle oluşturulmuştur. İlçenin merkezi Aksu Çayı'nın batısındadır. Şu anki ilçe merkezi olan bölge Antalya - Alanya yolu üzerinde olması, civardaki tüm köylerin pazarı olması, eski Anadolu Öğretmen Okulu'nun bulunması ve iplik fabrikasına yakın olması gibi çeşitli faktörlerle gelişmiştir. 2008 yılında ilçe merkezi olmasından sonra çeşitli bankaların şubeleri de bölgede faaliyet göstermeye başlamıştır.

İlçe ekonomisi tarım ve turizme dayanmaktadır. Antik Perge kenti, Kurşunlu Şelalesi EXPO Fuar Merkezi ilçe sınırları içerisinde yer almaktadır.

Kaynak: Diyarbakır Söz