Görüş Bildir

Ateş ile hastaneye kaldırılan Nur Yerlitaş'a zatürre teşhisi konuldu

Nur Yerlitaş'ın hastalığı belli oldu. Geçtiğimiz aylarda kanser başlangıcı sebebiyle apar topar hastaneye kaldırılan Nur Yerlitaş'ın geçtiğimiz günlerde tekrardan hastaneye kaldırılması yürekleri ağza getirdi.

Ateş ile hastaneye kaldırılan Nur Yerlitaş'a zatürre teşhisi konuldu

Nur Yerlitaş'ın hastalığı belli oldu. Geçtiğimiz aylarda kanser başlangıcı sebebiyle apar topar hastaneye kaldırılan Nur Yerlitaş'ın geçtiğimiz günlerde tekrardan hastaneye kaldırılması yürekleri ağza getirdi. Rahatsızlanarak hastaeye kaldırılan Nur Yerlitaş'a zatürre teşhisi konuldu. Peki ya şu sıralar Nur Yerlitaş'ın sağlık durumu nasıl?

Ateş ile hastanede acil servise giden Nur Yerlitaş, zatürre teşhisi konulduktan hemen sonra tedavisi başlanıldı. Şu sıralar usta modacının normal hasta katına kaldırıldığ ve durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Bodrum’da tatil yapan Nur Yerlitaş, düngece rahatsızlanınca Bodrum’da özel bir hastaneye kaldırıldı. Hastanenin dahiliye uzmanı tarafından yapılan ilk tetkiklerde, Yerlitaş’a zatürre teşhisi konuldu. Yerlitaş’ın, acil servisten normal hasta katına alındığı ve birkaç gün daha hastanede kalacağı öğrenildi.

YENİ PROGRAM İDDİALARINI YALANLAMIŞTI

Moda dünyasının ünlü isimleri arasında yer alan Nur Yerlitaş, yeni bir programa başlayacağı haberlerine sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Ünlü modacılar Nur Yerlitaş ve Hakan Akkaya'nın yeni programı diye yayılan haberlerin ardından Nur Yerlitaş, bir açıklama yaptı.   Kanal D'de ekrana geleceği söylenen yeni moda yarışma programının adının ise 'Tarz Meselesi' olduğu iddia edildi. Çağla Şikel'in de sunuculuğunu yapacağı söylenen programda jüri koltuğuna Nur Yerlitaş, Hakan Akkaya ve Umut Eker’in yer alacağı söyleniyordu.  Nur Yerlitaş ise çıkan haberlerin doğru olmadığını sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir