Görüş Bildir

Ak Partili Başkanlar Selçuk’ta bir araya geldi

İzmir’in ilçelerinde görev yapan Ak Partili İlçe Belediye Başkanları İzmir’in Selçuk ilçesinde her ay olduğu gibi yeniden bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.

Ak Partili Başkanlar Selçuk’ta bir araya geldi

AK Partili belediye başkanları, her ay gerçekleştirdikleri ’birlik ve beraberlik’ toplantılarını bu ay Selçuk’ta yaptı. 1 Kasım seçimlerinin ardından ara verdikleri ziyaretlere devam eden başkanlar, ilçede önce Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’yı makamında ziyaret edip daha sonra ise hep birlikte yemek yedi. Basına kapalı gerçekleşen yemekte başkanlar, yapılan alışmalar hakkında birbiriyle görüş alışverişinde bulundu.

Toplantının bu ay Selçuk’ta yapılmasından dolayı memnun olduğunu ifade eden Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, AK Partili belediye başkanlarına katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Toplantıya, Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Şengül, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu katıldı.

Kaynak: İHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi