Görüş Bildir

İzmir Bornova'da sobayı açık unutan aile reisi, sızan gazdan zehirlenerek öldü

Başlayan kış mevsimi etkileri soba zehirlenmelerini de beraberinde getirdi. İzmir Bornova' da yaşayan bir aile, sobadan sızan karbonmonoksit gazı varlığı ile zehirlendi. İzmir ili Bornova ilçesinde evli ve bir çocuk babası 28 yaşındaki Gürkan T. soba Dumanından zehirlenerek hayatını kaybetti.

İzmir Bornova'da sobayı açık unutan aile reisi, sızan gazdan zehirlenerek öldü

Başlayan kış mevsimi etkileri soba zehirlenmelerini de beraberinde getirdi. İzmir Bornova' da yaşayan bir aile, sobadan sızan karbonmonoksit gazı varlığı ile zehirlendi.

Olay gece saat 23.00 sıralarında Bornova ilçesi Kemalpaşa Mahallesi 2003 sokakta yaşandı. Edinilen bilgilere göre evli ve 1 çocuk babası olan 28 yaşındaki Gürkan T. açık unuttuğu sobadan çıkan dumandan dolayı karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti. Gürkan T.’nin evinden çıkan duman nedeniyle eve giren akrabaları, Gürkan T.’yi yerde cansız bir şekilde görünce durumu hemen 112 sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı inceleme sonrası Gürkan T.’nin hayatını kaybettiği belirtildi. Olay esnasında şans eseri başka bir odada olan Gürkan T.’nin kızı ise dumandan etkilenmezken, Eşinin ise dışarıda olduğu öğrenildi. Gürkan T.’nin cesedi savcılık incelemesinin ardındanİzmir Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi