Görüş Bildir

Çocuklar Duymasın 2017 Kanal D'de 1. bölümü ile ekranlarda Fısfıs İsmail'i, Emine'si ile

Çocuklar Duymasın ilk bölümü ile ekranlara geldi. Seneler öncesinde herkesin ilgiyle izlediği ve anne babanın çOcuklarını yetiştirmek adına sevecen çekişmelerin yaşandığı Çocuklar Duymasın, o dönem de dillere pelesenk olan 'Mutfak' tabiri ile de adından bahsettirirken, diğer yandan da 'Çaylarrr' tabiri ile de izlyenlri mutlu etmekteydi. Peki o zamandan buyana Çocuklar Duymasın'da ne değişti

Çocuklar Duymasın 2017 Kanal D'de 1. bölümü ile ekranlarda Fısfıs İsmail'i, Emine'si ile

Çocuklar Duymasın ilk bölümü ile ekranlara geldi. Seneler öncesinde herkesin ilgiyle izlediği ve anne babanın çcuklarını yetiştirmek adına sevecen çekişmlerin yaşandığı Çocuklar Duymasın, o dönem de dillere pelesenk olan 'Mutfak' tabiri ile de adından bahsettirirken, diğer yandan da 'Çaylarrr' tabiri ile de izlyenlri mutlu etmekteydi. Peki o zamandan buyana Çocuklar Duymasın'da ne değişti. Çocuklar Duymasın geçtiğimiz gün Kanal D ekranlarından yayınlandı. İşte sevilen dizinin ilk bölümü akabinde Çocuklar Duymasın oyuncu kadrosu ve yeni konusu çk sıklıkla arandı. İşte sevilerek zleneceğe benzeyen dizi hakkında detaylar

Eski dostlar buluşuyor, kahkaha kaldığı yerden devam ediyor!

Uzun bir süredir iş dünyasından ayrı kalmak isteyen Taş Fırın Haluk’a, Fıs Fıs İsmail’in şirketinde ihtiyaç vardır. Önemli bir proje için Haluk’un işe geri dönmesini isteyen İsmail Bey, Haluk’u ikna etmeye çalışır. Haluk’un, bu zamana kadar hiç kimsenin sözleşme imzalatamadığı Bilinçli Osman’ı ikna etmesi gerekmektedir. Ancak bu iş göründüğü kadar kolay değildir... Haluk’u çok zor günler bekler.

Meltem, Gönül ve Tuna detoks yapmaya karar verir. Meltem, Haluk’un da detoks yapmasını isteyince birbirinden eğlenceli anlar yaşanır. Tam bir TEOG annesi olan Gönül, Merve ve Orçun’u TEOG kampına alır. Sürekli test çözmesi gereken çocuklara internet yasaklanır.

Öte yandan Emine’nin başı, kayınvalidesi Kükrek Kadriye ile beladadır. Sosyal medyaya düşen Çaycı Hüseyin öldü haberleri ortalığı karıştırır. Gönül, bir eski dostlar yemeği organize eder. Bu yemeğe tüm eski dostlar davetlidir. Dekolte kafa Selçuk’un saç ektirip ektirmediği ve kendisinden yirmi beş yaş küçük genç sevgilisi büyük bir merak konusudur...

ÇOCUKLAR DUYMASI OYUNCU KADROSU

TAMER KARADAĞLI

Taş Fırın Haluk

Haluk sert olduğu kadar, duygusal da olan ama çoğunlukla duygularını belli etmekten kaçınan bir erkektir. Kıskanç, anti romantik olan Taş Fırın Haluk bu nedenle eşi Meltem’le sürekli tartışır. Meltem, sevildiğini her defasında duymak ve hissetmek ister. Haluk, Meltem’in romantizm beklentilerini çoğunlukla karşılayamasa da, kendi yöntemleri ile eşini mutlu etmeye çalışır. Oldukça milliyetçi bir karakter olan Haluk’un ülke sevdası da Meltem sevdası da hiç bitmez

PINAR ALTUĞ

Meltem

Meltem, kariyerinin zirvesinde çok güzel bir kadındır. Başarılı bir iş kadını olan Meltem’in hayattaki en büyük amacı Haluk’un içindeki duygusal ve romantik erkeği çıkarmaktır. Ancak bu Taş Fırın erkeği Haluk için çok zordur. Bu yüzden Haluk’la sürekli tartışır. Ne kadar tartışsa da kocasına büyük bir aşkla bağlı olan Meltem, bu inadından hiçbir zaman vazgeçmez ve günün sonunda istediğini Haluk’a yaptırmayı başarır.

ZEYNO GÖNENÇ

Dominant Gönül

Gönül, ilk evliliğinden Beton Orçun diye bir oğlu olan ve Zero Tuna’yla ikinci evliliğini yapmış dominant bir kadındır. Gönül ve Tuna’nın evliliğinde, Meltem ve Haluk’un evliliğinin aksine Gönül daha baskındır. Bu evlilikte hiçbir zaman Tuna’nın sözü geçmez. Aynı zamanda Gönül bir TEOG annesidir. Oğlu Orçun ve Tuna’nın kızı Merve TEOG sınavına hazırlanmaktadır. Gönül’ün şimdiki en büyük problemi Orçun ve Merve’yi internetten koparıp ders çalışmalarını sağlamaktır.

VOLKAN SEVERCAN

Zero Tuna

Tuna, Gönül’e büyük bir aşkla bağlıdır, aşırı romantiktir. Gönül’ün ağzından çıkan her şeyi saniyesinde yerine getirir. Bu yüzden zaman zaman Haluk’un dalga konusu olur. Heyecanlı ve panik bir karakter olan Tuna, ne zaman başına üzücü ve gergin bir olay gelse baygınlık geçirir. Tuna’nın bu tür olaylara gösterdiği hassasiyet diğer insanlara göre daha fazla olduğu için eşi ve dostları da bu konuda dikkatli davranır.

ÖYKÜ GÜVEN

Merve

Merve, Tuna’nın ilk evliliğinden olma kızıdır. Bir youtuber olan Merve’nin internette bir anı kanalı vardır. Bu kanalda gün içinde yaşadığı ilginç olayları, ailesini, hayata dair tespitlerini ve arkadaşlarını anlatır. Merve bir TEOG çocuğudur, babası ve Gönül’ün sınav konusundaki baskıları onu ve Orçun’u oldukça zorlar.

ALP EREN KHAMİS

Orçun

Orçun, Gönül’ün ilk evliliğinden olma oğludur. Orçun bir gamerdır, dünya çapında bir LOL oyuncusudur. Ancak bu yıl TEOG sınavı olduğu için annesiyle büyük bir çatışma yaşar. Gönül, Orçun’un test çözmesini isterken, Orçun internetten oyun oynamaktadır. Aynı zamanda Orçun TEOG yılında okuldan bir arkadaşına aşık olur.

ALPARSLAN ÖZMOL

Hüseyin

Çaycı Hüseyin, arkadaşı Şükrü ile birlikte sürekli kolay yoldan para kazanabilecekleri yeni işlere girişen ama her defasında başarısız olan bir karakterdir. Annesine çok düşkündür. Kadriye gelince güçlerini birleştirirler. Emine’yi çok zor günler beklemektedir.

SÜLEYMAN YAĞCI

Fıs Fıs İsmail

Fıs Fıs İsmail 45-50 yaşlarında, bir inşaat şirketi sahibi olan Haluk’un eski patronudur. Oldukça çapkın olan İsmail bey, internetten kız bulmaya çalışır. Bu uğurda başına defalarca bir sürü olay gelse de İsmail bey yolundan hiçbir zaman dönmez.

BETO ORÇUN ÇOK MERAK EDİLDİ

Yayınlandığı günden itibaren izlenme rekorları kıran Çocuklar Duymasın efsanesi yeniden başlıyor. 'Dominant Teyze Gönül' (Zeyno Gönenç) ile 'Zero Tuna'nın (Volkan Severcan) çocukları 'Beton Orçun' Alperen Khamis'in değişimini görenler şoke oluyor. Henüz 14 yaşında olmasına rağmen oyunculuğundan söz ettiren ve Beton Orçun karakteriyle hafızalara kazınan Alperen Khamis, okul eğitimine devam ediyor. Alperen Khamis koyu bir Beşiktaş taraftarı.

Çocuklar Duymasın dizinin çocuk karakterleri Alperen Khamis ve Merve Güven şimdi lise eğitimine başladı.

Hikaye ve Künye

Sert, aslında ne kadar duygusal olsa da duygularını göstermekten kaçınan, anti romantik, kıskanç Taş Fırın erkeği Haluk ile modern, kariyerinin zirvesinde olan ve romantizm beklentisinden hiç vazgeçmeyen Meltem’in evlilikleri, dostlarıyla ilişkileri, iş hayatları ve ev içi küçük problemleri her zamanki gibi ön plandadır. Artık çocuklar büyümüş ve her ikisi de evden gitmiştir. Ancak Haluk ve Meltem, Emine ve Emine’nin kayınvalidesi Kükrek Kadriye sayesinde hiç yalnız kalmazlar. Kükrek Kadriye, her gün Emine’yle birlikte Haluk ve Meltem’in evine gelmekte, bu nedenle evde çok renkli durumlar ortaya çıkmaktadır. Dominant teyze Gönül ve Zero Tuna’nın gündemi TEOG’dur. Çocukları Beton Orçun ve Merve TEOG sınavına hazırlanmaktadır. Bir TEOG annesi olan Gönül, çocukları internetten uzaklaştırıp ders çalışmalarını sağlamak için elinden geleni yapar.

Yapım: Mint Motion Pictures

Yapımcı: Birol Güven

Senarist: Birol Güven

Yönetmen: Bora Tekay

Görüntü Yönetmeni: Altuğ Kasapbaşoğlu

Müzik: Aydın Sarman - Burcu Güven

Oyuncular: Tamer Karadağlı (Haluk), Pınar Altuğ Atacan (Meltem), Zeyno Gönenç (Gönül), Volkan Severcan (Zero Tuna), Melek Şahin (Emine ve Emine'nin kardeşi Nefes Terapisti Oksijen Hayriye), Suzan Kardeş (Kükrek Kadriye - Hüseyin'in annesi), Alparslan Özmol (Hüseyin), Şükrü Koruyucu (Şükrü), Alp Eren Khamis (Beton Orçun), Öykü Güven (Merve), Süleyman Yağcı (Fıs Fıs İsmail), Ferdi Akamur (Müsteşar Kemal), Serkan Bülbül (Dar Gömlek Tolga), Deniz Gök (İrem)

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir