Görüş Bildir

Eskişehir'de bomba yüklü araç iddiaları

Eskişehir'de bomba yüklü araç alarmı

Eskişehir'de bomba yüklü araç iddiaları

Eskişehir'de bomba yüklü araç, herkesi korkuttu. Peki ya gerçekten Eskişehir'de bomba yüklü araç yakalandı mı?

Eskişehir'de, 'bomba yüklü minibüs' ihbarı, polisi alarma geçirdi. Kent girişinde durdurulan minibüste yapılan aramada ihbarın asılsız olduğu ortaya çıktı. Minibüste bulunan bir kişinin 'resmi evrakta sahtecilik' suçundan arandığı belirlendi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne, Eskişehir yönüne giden 06 BZ 8206 plakalı beyaz renkli minibüsün bomba yüklü olduğu ihbarı yapıldı. İhbar üzerine Ankara Emniyet Müdürlüğü yetkilileri durumu Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'ne bildirdi. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü, bahse konu minibüsünEskişehir'e doğru geldiğini mobese kameraları görüntülerinden tespit etti.

Polis ekipleri kentin girişi olan Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kavşağında gerekli önlemleri alarak aracı beklemeye başladı. Minibüs OSB kavşağında polis ekipleri tarafından durduruldu. Minibüste bulunan sürücü ile birlikte 3 kişi araçtan indirildi. Bu kişilerin tek tek üst araması yapıldı. Minibüsün içi ve altı da polisler tarafından didik didik arandı, ancak bir şey bulunmadı.

RESMİ BELGEDE SAHTECİLİK SUÇUNDAN ARANIYOR

Yapılan sorgulamada araçta bulunanlardan bir kişinin 'resmi belgede sahtecilik' suçundan arandığı belirlendi. Bu kişi polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

DHA

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir