Görüş Bildir

Evleneceksen Gel - Zuhal Topal'la danışıklı dövüşü! Reyting savaşı kim kazanacak?

Evleneceksen Gel Seda Sayan ve eş değer izdivaç programı Zuhal Topal'la'nın sunucusu Zuhal Topal arasında verilecek cevaplar şu ara merakla bekleniyor. 'Şehit varken program mı yapılır' tartışmasını başlatan Zekeriye Atak; bu düelloyu Seda Sayan ve sevgilisinin planladığını iddia etti. Ortalık iyice karışacak. Zuhal Topal iddialara ne cevap verecek?

Evleneceksen Gel - Zuhal Topal'la danışıklı dövüşü! Reyting savaşı kim kazanacak?

Evleneceksen Gel Seda Sayan ve eş değer izdivaç programı Zuhal Topal'la'nın sunucusu Zuhal Topal arasında verilecek cevaplar şu ara merakla beklniyor. 'Şehit varken program mı yapılır' tartışmasını başlatan Zekeriye Atak; bu düelloyu Seda Sayan ve sevgilisinin planladığını iddia etti. Ortalık iyice karışacak. Zuhal Topal iddialara ne cevap verecek?

 Geçen Şubat ayında sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği izdivaç programına bir damat adayının protestosu damgasını vurmuştu. Damat adayı Zekeriya Atak, gelin adayına "Sizi eleştirmek istiyorum, perşembe günü gelen adayınıza sen askerliğini yaptın mı dediniz ve o akşam saatlerinde Türkiye şehit verdi ve siz burada oynadınız" demişti.

AĞLAYARAK AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Bunun üzerine araya giren programın sunucusu Zuhal Topal bu sözlere tepki göstermiş ve stüdyoda gergin anlar yaşanmıştı. Topal, programında şehitlere saygısızlık yapıldı iddiasına ağlayarak ve sesi titreyerek cevap vermiş ve "Benim vatan sevgimi, bu topraklara olan sevgimi sorgulayanları Allah'a havale ediyorum. Sorgulamak kimsenin haddine değil. Ben Türk bayrağı gördüğüm zaman gözyaşlarını tutamayan bircumhuriyet kadınıyım" diye konuşmuştu. Topal bu sırada ağlamıştı ve sesi titremişti.

“PARAYI ERKAN ÇELİK’TEN ALDIM

”Zekeriya Atak, youtube yüklenen videosunda canlı yayındaki şehit protestosunu Seda Sayan ile sevgilisi Erkan Çelik’in planladığını iddia etti.Zekeriya Atak, “Ben 22.07.1991 Kahramanmaraş doğumlu Zekeriya Atak, bu kaydın mahkemede delil olarak kullanılmasına izin veriyorum” sözleriyle başladığı videosunda, canlı yayındaki şehit protestosunun organize bir çalışma olduğunu öne sürdü. Atak, Zuhal Topal’ın programına çıkıp ortalığı karıştırması için Seda Sayan’ın sevgilisi Erkan Çelik’ten “Gidip ortalığı karıştır, bizim reytingimiz artsın, onlarınki düşsün” diyerek Akbank’taki hesabına başka birinin adıyla 4 bin 350 TL yatırıldığını öne sürdü.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir