Genç kızın sır ölümü!

Kayapınar ilçesinde 17 yaşındaki Bahar Akdemir'in esrarengiz bir şekilde oturdukları binanın bahçesinde ölü bulundu. Şüpheli ölüm, intihar mı, cinayet mi olduğu araştırılıyor.

Genç kızın sır ölümü!

Kayapınar ilçesinde bir binanın önünde intihar ettiği iddia edilen 17 yaşındaki Bahar Akdemir’in cansız bedeni bulundu.

 Kayapınar ilçesi Talaytepe Mahallesi Güneydoğu Yapı Kooperatifleri Sitesi’nde yaşayan 17 Yaşındaki Bahar Akdemir’in, yaşadığı sitenin önünde dün sabah saat 07.00’da cansız bedeni bulundu. Yüzü ve kafa derisi köpekler tarafından parçalanmış bir şekilde bulunan Bahar Akdemir’in cesedini bulan yurttaşlar, polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis, site etrafında incelemelerde bulunurken, Akdemir’in cesedi otopsi işlemleri yapılmak üzere Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

‘POLİS GELİNCE HABERİMİZ OLDU’

Olayla ilgili Akdemir’in yengesi M. Akdemir'in ajanslarına yansıyan konuşmasına göre, Bahar Akdemir dün gece saat 01.00 sıralarında ailesiyle televizyon izlediği, daha sonra da herkes uyumak için odasına çekildi. Akdemir, “Ailesi ile pek bir sorunu yoktu. Polisler olay yerine gelince olaydan haberimiz oldu. Ben onunla aynı binada yaşıyorum. 10’uncu katta oturuyorlardı. Telefon kullanmıyordu” dedi.

GÜVENLİK KAMERASI

Polis, evdeki incelemede balkonun demir korkuluklarında genç kıza ait parmak ve avuç izleri tespit etti. Parçalanmış yüzünde köpek tırnak izleri bulunan ceset, otopsi için Diyarbakır Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Akdemir'in intihar ettikten sonra yüzünün sokak köpekleri tarafından parçalandığı düşünülüyor.

GEÇEN YIL MEZUN

Geçtiğimiz yıl ortaokuldan mezun olan Akdemir’in eğitime ara verdiği öğrenildi. Üzerinde eşofman takımıyla cesedi bulunan Akdemir’in, cesedinin bulunduğu yerde hala kan izleri dururken, tokası ve saç tellerinin de olay yerinde olduğu görüldü. Aynı zamanda Akdemir’in düştüğü iddia edildiği yere bakan biri market kamerası, biri de sitenin etrafını gören güvenlik kamerası olduğu görüldü. Site güvenliği, polisin kamera kaydına baktığını ancak karanlık olduğu için bir şey anlaşılmadığını söyledi.

Akdemir’in aile bireyleri, olaydan sonra ifadeleri alınmak üzere Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler