Edremit'te ölümlü trafik kazası! Halk oyunları grubunu taşıyordu

Balıkesir Edremit'te son dakika meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti 21 kişi yaralandı

Edremit'te ölümlü trafik kazası! Halk oyunları grubunu taşıyordu

Balıkesir Edremit son dakika trafik kazası. Edremit'te seyir halde ilerleyen ve halk oyunları grubunu taşıyan otobüs ile şahsa münhasır aracın çarpışması şeklinde meydana gelen kaza da 2 kişinin öldüğü, 22 kişinin de yaralandığı açıklandı. Bodrum'a gitmek üzere yola çıkan 56 yaşındaki Behzat Avcıoğlu'nun hakimiyetini sağladığı otobüs, önünde seyreden otomobil ile çarpıştı. Balıkesir Edremit'i sarsan kaza da ölenlerin ve yaralananların isimleri belirlendi.

KAZANIN ŞİDDETİ ARAÇLARDAN BELLİ OLDU

Halk oyunları ekibini taıyan otobüs, önde ilerleyen araca çarptıktan sonra dehşet anları yaşandı. Otobüs, çarpmanın etkisi ie reflüjü aşıp, akabinde karşı şeride geçerek yol kenarındaki alışveriş mağazasının duvarına çarparak durabildi. Kullanılamaz he gelen otomobil ise elektrik direğine çarpmanın akabinde durdu.

EDREMİT'TE 2 KİŞİ ÖLDÜ

Kaza sonrasında olay yerine gelen ilk yardım ekiplerinin çalışmaları sonrasında otomobil içinde bulunan bir kişinin kaza mahalinde hayatını kaybettiği, otobüs içinde bulunan bir kişi de kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Edremit'teki kaza da 21 kişi yaralandı.

HALK OYUNLARI GRUBUNU TAŞIYORDU

Otobüsün, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Halk Oyunları  Federasyonu iş birliğiyle 3-4 Eylül'de düzenlenen Halk Oyunları Yıldızlar Türkiye  Şampiyonası'na Bodrum'dan katılan ve Türkiye ikincisi olan ekipteki öğrencilerin  velilerini taşıdığı öğrenildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz