Görüş Bildir

Isparta' da alışveriş merkezi AVM' nin tavanı çöktü! 1 yaral

Isparta' da herkesin uğrak yeri olan bir AVM' de başlatılan tadilat sırasında asma tavan feci şekilde çöktü.

Isparta' da alışveriş merkezi AVM' nin tavanı çöktü! 1 yaral

Alınan bilgiye göre, kent merkezinde yer alan bir alışveriş merkezinin giriş kısmı, yapılan tadilat nedeniyle öğlen saatlerinde vatandaşlara kapatıldı. Güvenlik şeritlerinin çekildiği alanda tadilat yapıldığı sırada henüz belirlenemeyen bir nedenle asma tavan çöktü.

 Edinilen bilgiye göre, Isparta'da bir alışveriş merkezinin giriş kısmı, bir süredir devam eden tadilat ve yenileme çalışması vatandaşların giriş çıkışına kapatıldı. Güvenlik şeritlerinin çekildiği alanda tadilat sürerken, asma tavanın çökmesi sonucu tadilatın yapıldığı alanda bekleyen bir güvenlik görevlisi hafif şekilde yaralandı. Güvenlik görevlisi tedbir amaçlı Süleyman DemirelÜniversitesi (SDÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı.

  Öte yandan, alışveriş merkezi yönetiminden yapılan açıklamada ana giriş kapısında bir süredir tadilat ve yenileme çalışmasının devam ettiği belirtilerek,  "Bugün saat 17.00 civarında gerçekleşen alçı tavanın indirilmesi kontrollü ve bilgimiz dahilindedir. Bu bir iş kazası değildir" denildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir