İşte GOT 7. sezon 3. bölüm Game Of Thrones 7. sezon Çağatay Ulusoy'u kapacak mı?

Dünya da izleme rekorları kıran Game Of Thrones 7. sezon başlamış iken son dakika haberlerde Game Of Thrones'te Çağatay Ulusoy'un oynayacağı söylendi. Peki Çağatay Ulusoy gerçekten Game Of Thrones'te yer alacak mı?Game Of Thrones dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Game Of Thrones 7. sezon 3. bölüm fragmanında büyük gelişme.

İşte GOT 7. sezon 3. bölüm Game Of Thrones 7. sezon Çağatay Ulusoy'u kapacak mı?

Dünya da izleme rekorları kıran Game Of Thrones 7. sezon başlamış iken son dakika haberlerde Game Of Thrones'te Çağatay Ulusoy'un oynayacağı söylendi. Peki Çağatay Ulusoy gerçekten Game Of Thrones'te yer alacak mı? Game Of Thrones dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Game Of Thrones 7. sezon 3. bölüm fragmanında büyük gelişme.

İçerde dizisi ile kariyerinde zirveyi yakalayan ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy'un dünyaca sevilen dizi Game Of Thrones'ta rol alacağına dair iddialar var.

Türk oyuncular Sibel Kekilli ile Tamer Hassan'ın rol aldığı ve animasyonlarının bir bölümünde Onur Can Çaylı'nın imzasının olduğu Game of Thrones'un 7. sezonunda Çağatay Ulusoy konuk oyuncu olarak kadroda yer alacağı ileri sürüldü.

Çağatay Ulusoy'dan konuyla alakalı henüz bir açıklama gelmedi.

AMERİKA'DA EV ALMIŞTI 

Çağatay Ulusoy, okyanus kenarında bir sahil kasabası olan Santa Monica'dan ev almıştı. Ulusoy'un daire için 500 bin dolar (1 milyon 400 bin TL) ödediği öğrenilmişti.

Ünlü oyuncunun geçtiğimiz yıl dil eğitimi dolayısıyla gittiği Amerika'da dizi için görüşmeler gerçekleştirdiği ancak bu sene için anlaşma sağladığı konuşuluyor.

ÇAĞATAY ULUSOY YENİ PROJE DE

Çağatay Ulusoy, bu kez farklı bir rolle sevenleriyle buluşacak. Dünyaya ‘Deliormanlı Türk güreşçisi' olarak nam salan Koca Yusuf'un hayatını anlatan filmde, Koca Yusuf'a Çağatay Ulusoy can verecek.

Yakışıklı oyuncunun, 144 kiloluk Koca Yusuf'a benzeyebilmek için özel bir diyet ve spor planı uyguladığı da gelen bilgiler arasında.

Çağatay Ulusoy'un canlandıracağı güreşçi Koca Yusuf: Bunun yanı sıra Koca Yusuf’un Bulgaristan’ın Deliorman bölgesindeki Şumnu iline bağlı Şeytancık (Hitrino) beldesinde heykeli bulunmaktadır.

GAME OF THRONES YENİ SEZON TARİHLERİ

Game of Thrones - Sezon 7, Bölüm 1: Pazartesi, 17. Temmuz 2017 HBO naklen

Game of Thrones - Sezon 7, Bölüm 2: Pazartesi, 24. Temmuz 2017 HBO naklen

Game of Thrones - Sezon 7, Bölüm 3: Pazartesi, 31. Temmuz 2017 HBO naklen

Game of Thrones - Sezon 7, Bölüm 4: Pazartesi, 07. Ağustos 2017 HBO naklen

Game of Thrones - Sezon 7, Bölüm 5: Pazartesi, 14. Ağustos 2017 HBO naklen

Game of Thrones - Sezon 7, Bölüm 6: Pazartesi, 21. Ağustos 2017 HBO naklen

Game of Thrones - Sezon 7, Bölüm 7: Pazartesi, 28. Ağustos 2017 HBO naklen

Kaynak: Diyarbakır Söz