Karayolunda Can pazarı!

Bitlis'te Tır ile yolcu otobüsü çarpıştı. Karayolu can pazarına dönerken, 2 kişi öldü, 12 kişi de yaralandı. Siirt ve Şanlıurfa'daki kazalarda ise bir kişi yaşamını yitirdi, 8 kişi de yaralandı.

Karayolunda Can pazarı!

Bitlis'te tır ve yolcu otobüsünün çarpışması sonucu ilk belirlemelere göre 2 kişi yaşamını yitirdi, 12 kişi yaralandı. Siirt'in kurtalan ve Şanlıurfa'daki kazalarda bir kişi öldü, 8 kişi de yaralandı.

TIR OTOBÜSLE ÇARPIŞTI

Bitlis ve Siirt'in Baykan ilçesi arasındaki kara yolunda sürücülerinin kimliği ve plakaları henüz öğrenilemeyen tır ve yolcu otobüsü çarpıştı. Kaza yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi yönlendirildi. Kazada ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatanı kaybetti, 12 kişi de yaralandı.

Yaralılar, 112 Acil Sağlık ekiplerince Bitlis ve Baykan'daki hastanelere kaldırıldı.  Yolcu otobüsünde sıkışan 1 kişiyi kurtarma çalışması ise sürüyor. Kaza nedeniyle Bitlis-Baykan kara yolu ulaşıma kapatıldı.

KURTALAN'DA ÖLÜMLÜ KAZA

Siirt’in Kurtulan ilçesine bağlı Böluktepe köyünde meydana geldi. Şahadettin Toksoy yönetimindeki traktör, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. Kazada aynı aileden olan Safiye, Sinan, Bedirhan, Elif, Şahadettin Toksoy yaralandı. Haber verilmesiyle olay yerine 112 acil sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılara olay yerinden yapılan İlk müdahalenin ardından ambulansla Kurtulan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Safiye Toksoy burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.  Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

ZİNCİRLEME TRAFİK KAZASI

Abdulkadir Demir'in kullandığı 63 PD 878 plakalı otomobil, Şanlıurfa-Gaziantep kara yolu 23. kilometresinde Hüseyin İmret idaresindeki 34 HN 5231 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan araçlardan biri, plakası öğrenilemeyen başka bir otomobile çarptı.

Kazada, sürücü Demir ile araçlarda bulunan Mahmut Akşam, Fevzi Demir ve Kamile Kılıç yaralandı. Yaralılar 112 Acil Servis ekiplerince kentteki hastanelere kaldırıldı. Akşam'ın durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz