Görüş Bildir

Kiralık Aşk'ın uyumlu çifti Koriş ve Neriman, reklamcıların da yakın metrajında! Koriş ve Neriman o diş reklamının tanınan yüzü olup milyonları cebe atacak

ekranların sevilen dizisi Kiralık Aşk'ın iki ünlü karakteri Koriş ve Neriman ikilisi Onur Büyüktopçu ve Nergis Kumbasar yakında çekimlerine başlanacak olan bir diş macunu reklamı için servetlerine servet katacaklar. Kiralık aşk'a canlandırdıkları Koriş ve Neriman tiplemesi herkesin yakın metrajında

Kiralık Aşk'ın uyumlu çifti Koriş ve Neriman, reklamcıların da yakın metrajında! Koriş ve Neriman o diş reklamının tanınan yüzü olup milyonları cebe atacak

Ekranların sevilen dizisi Kiralık Aşk'ın iki ünlü karakteri Koriş ve Neriman ikilisi Onur Büyüktopçu ve Nergis Kumbasar yakında çekimlerine başlanacak olan bir diş macunu reklamı için servetlerine servet katacaklar. Kiralık aşk'a canlandırdıkları Koriş ve Neriman tiplemesi herkesin yakın metrajında

Kiralık Aşk dizisinin 2 sevilen karakteri 'Koriş' ve 'Neriman'ın yıldızı parlamaya devam ediyor. Onur Büyüktopçu ve Nergis Kumbasar'ın canlandırdığı karakterlerin sevilmesi, reklamcıların da dikkatini çekti.

REKLAMCILARIN İLGİSİNİ ÇEKTİ

'Kiralık Aşk'taki tatlı atışmaları, birbirleriyle olan dostlukları, anlaşmaları hatta anlaşamamazlıkları ile en sevilen karakterlerden olmayı başaran Nergis Kumbasar ve Onur Büyüktopçu'ya reklam filmi teklifi geldi.

ANLAŞMAYA VARDILAR

Sevilen ikili, önümüzdeki hafta diş macunu reklamı için, anlaşma imzalayacaklar. Kısa bir süre sonra da reklam filmi için kamera karşısında olacaklar.

"UYUMUMUZ ÇOK İYİ"

Birlikte ilk reklam filmleri için anlaşma sağlayan Onur Büyüktopçu, Nergis Kumbasar ile ikili olmalarına, "Uyumumuz çok iyi. Birbirimizin gözünden anlıyoruz her şeyi... Onunla oynamak gurur verici, enerjisi inanılmaz bir kadın." diyor.

Nergis Kumbasar kimdir?

Nergis Kumbasar, 25 Mayıs 1963'te Ankara'da dünyaya geldi. Aslen Rizeli bir ailenin oğlu olan babası Abidin Kumbasar (d. 1932), profesör unvanlı bir iç hastalıkları ve kardiyoloji doktorudur Kumbasar'ın Deniz adında kendisinden yaşça küçük bir erkek kardeşi vardır.Babasının spiker Canan Kumbasar ile yaptığı ikinci evliliğinden ise Genco Güralp adında bir oğlu daha oldu.

Kumbasar, babasının çalışmaları nedeniyle anaokulunu Amerika Birleşik Devletleri'nde bitirdi. TED Ankara Koleji'ne devam ederken annesi tarafından mankenlik ve zarafet okuluna gönderildi.Daha sonra Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'ndeki iktisat öğrenimini yarıda bırakarak İstanbul'da mankenlik yapmaya başladı. Bu kararı için ileriki yıllarda "en büyük pişmanlığım" ifadesini kullanacaktı. O dönemde pek çok reklam filminde oynadı. 1985'te TRT'de ekrana gelen Dokuzuncu Hariciye Koğuşu dizisindeki Nüzhet rolüyle oyunculuğa adım attı. Ayrıca 1980'lerde sunuculuğa da başladı.

1989'da Türk oyuncu ve şovmen Mehmet Ali Erbil ile evlendi. 1995'te bu evliliğinden Yasmin adında bir kızı oldu. 1996'da ise eşinden boşandı. 2000'de Eyvah Kızım Büyüdüdizisindeki Berna rolüyle ekrana döndü. İleriki yıllarda çeşitli yapımlarda yer aldı. 2007'de Evimin Erkeği dizisiyle senaristliğe adım attı. Şimdilerde Kiralık Aşk adlı dizide Neriman karakterini canlandırmaktadır.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir