Kadına şiddet her geçen gün artıyor! Kıskanç koca dehşet saçtı

Muğla'nın Dalaman İlçesi'nde, eşinin kendisini aldattığı söylentisi üzerine çılgına dönerek iki kişinin peşine düşen, onları bulamayınca yakınlarına ateş edip birini öldüren diğerini ise yaraladıktan sonra kaçan 45 yaşındaki Ali Y., jandarmaya teslim oldu.

Kadına şiddet her geçen gün artıyor! Kıskanç koca dehşet saçtı

Dalaman'ın Gürköy Mahallesi'nde yaşayan emekli madenci, 3 çocuk babası Ali Y., bir süre önce söylenti üzerine, eşinin birlikte olduğunu iddia ettiği evli ve bir çocuk babası 35 yaşındaki Ü.B.'yi av tüfeğiyle her iki bacağından da yaraladı. Tutuklanan Ali Y., kısa  süre sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Geçen 8 Kasım pazar günü alkol alan Ali Y., yine kıskançlık krizine girdi. Saat 22.00 sıralarında, aynı söylentilere adı karışan evli ve bir çocuk babası 33 yaşındaki H.K.'nın evini av tüfeğiyle basan Ali Y., kendisini bulamayınca, annesi 60 yaşındaki Nazike Kara'yı göğsünden yaraladı. Ardından aynı mahallede oturan, ilk olayda yaraladığı Ü.B.'nin evine yöneldi. Pencereyi kırarak eve giren, ancak Ü.B.'yi bulamayınca içeride rastgele ateş açan Ali Y., aradığı adamın babası 70 yaşındaki Ali Baran'ı göğsünden ve başından av tüfeğiyle yaralayarak kaçtı. Olayda Nazike Kara öldü, yaralı Ali Baran, kaldırıldığı hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi.

TESLİM OLDU

O günden itibaren aranan Ali Y., 10 gün sonra, artık kaçamayacağını anlayınca bu sabah jandarma teslim oldu. Dalaman İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürülen zanlı Ali Y. sağlık kontrolü için hastaneye getirildi. Bu sırada kendini görüntüleyen muhabire doğru, "Gazeteci çek. O ırz düşmanlarına ölüm. Irz düşmanları yaşamayacak. Köyü terk etsinler" diye bağırdı. Sağlık kontrolü sonrası jandarmaya götürülen Ali Y.'nin işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz