Görüş Bildir

Kitaplığa yerleştirilen FETO oyunları kitabı skandalı Çocuklar Duymasın büyük pot kırdı!

Kanal D ekrnlarında bu hafta ikinci bölümü yayınlana ve seneler sonra da aynı metrajda izlenme rekoruna ulaşan Çocuklar Duymasın son bölümünde FETO'ya ait olduğu belirlenen kitap için özür geldi.

Kitaplığa yerleştirilen FETO oyunları kitabı skandalı Çocuklar Duymasın büyük pot kırdı!

Kanal D ekrnlarında bu hafta ikinci bölümü yayınlana ve seneler sonra da aynı metrajda izlenme rekoruna ulaşan  Çocuklar Duymasın son bölümünde FETO'ya ait olduğu belirlenen kitap için özür geldi. pazar akşamı yayınllandıktan hemen sonra tüm dikkatleri üzerine toplayan Çocuklar Duymasın 2. bölüm de dikkat çeken fet skandalı için yapımcılar gözlerinden kaçtığını ve yaşanan bu olay için özür dilediklerini açıkladı.

Doğan Medya bünyesinde faaliyet gösteren Kanal D’de yayınlanan dizideki kitaplıkta FETÖ'nün kirli faaliyetlerini dünyaya tanıttığı "Barış Köprüleri; Dünyaya açılan Türk Okulları" isimli kitap izleyicilere gösterildi.

Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflarda dizide kullanılan bir kitaplıkta Haluk ve Meltem karakterlerinin konuştuğu sırada arkada bulunan kütüphane rafındaki detay dikkat çekti.

Rafta 'Barış Köprüleri' adlı kitabın yer aldığı göze çarptı. Bu kitabın terör örgütü FETÖ'nün dünya ülkelerindeki yapılanmalarının en önemli basamağının anlatıldığı 'Barış Köprüleri' adlı kitap olduğu yorumları yapıldı.

Dizinin yapımcısı Birol Güven sosyal medyada konuyla ilgili bir açıklama yayınlayarak, "Hepimizin dikkatinden kaçan bu talihsizlikten ötürü tüm ekibimiz adına, başta şehit aileleri olmak üzere herkesten özür dilerim" dedi.

REKOR KIRMIŞTI

Kanal D'nin sevilen dizisi Çocuklar Duymasın 2.Bölümü ile ekrana geldi. Dizi yayınlanan ikinci bölümüyle zirveyi kimseye kaptırmadı.

“Çocuklar Duymasın”ın yeni bölümü Total’de 3.69 reyting yüzde 14.96 izlenme payı ile, AB’de 4.44 reyting yüzde 19.07 izlenme payı ile rakiplerini geride bırakarak birinci oldu.

Çocuklar Duymasın her Pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!

ÇOCUKLAR DUYMASIN SON BÖLÜM

 Emine’nin nefes terapisti kardeşi Oksijen Hayriye, Haluk ve Meltem’in evine gelince eğlenceli anlar yaşanır. Hayriye başta Haluk ve Meltem olmak üzere herkese nefes terapisi yapar. Taş Fırın Haluk başlarda nefes terapisi yapmayı reddetse de, Meltem’in ısrarlarına dayanamaz. Haluk’un nefes terapisi yapması birbirinden komik anlara sahne olur.

Öte yandan Haluk’un bir seminerde konuşma yapması gerekmektedir. Haluk konuşma yapmak istemese de, şirket ismini bildirmiştir, afişler hazırlanmıştır. Artık Haluk dönüşü olmayan bir yola girmiştir. Seminerden bir gün önce Haluk’un dilini arı sokar. Hiç konuşamayan Haluk’u iyileştirmek için herkes seferber olur.

Meltem evde Japon bir iş adamıyla internet üzerinden konferans yapar. Konferans sırasında Kükrek Kadriye, Hüseyin ve Şükrü de evde olunca ortalık karışır.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir