Lüks araç şebekesi!

Yurt dışından sahte belgelerle getirdikleri lüks araçları satan suç örgütüne şok operasyon yapıldı. 8 kişi gözaltına alındı. Çok sayıda araca da el konuldu.

Lüks araç şebekesi!

Mardin merkezli Diyarbakır'ın da aralarında bulunduğu 5 ilde, sahte belgelerle yurt dışından getirdikleri lüks araçları satan suç örgütüne düzenlenen operasyonda 8 şüpheli gözaltına alındı.

MARDİN MERKEZLİ OPERASYON

Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı, sahte belgelerle yurt dışından getirdikleri lüks araçları satan suç örgütüne yönelik soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri operasyon düzenlendi.

8 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Mardin merkezli Diyarbakır, İstanbul, Ankara ve Batman'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda, yurt dışından lüks marka araçları sahte belgelerle ülkeye getiren ve sahte evraklarla tescil işlemleri yaptıkları tespit edilen 8 şüpheli gözaltına alındı.

OTOMOBİLLERE EL KONULDU

Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramada çok sayıda lüks araca el konuldu. Gözaltına alınan şüphelilerin S.M, C.M, E.G, M.S.D, H.M.E, E.İ, K.A. ve H.S.'nin İl Emniyet Müdürlüğündeki sorgulaması sürüyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz