Muhtar sorunlarını iletiyor

Yerel Yönetimler Derneği Diyarbakır İl Başkanı Hamza Serçek, haftada iki gün muhtarlarla bir araya geldiklerini belirterek, mahallenin sorunlarını ilgili kurumlara ilettiklerini söyledi.

Muhtar sorunlarını iletiyor

Kısa süre önce Yerel Yönetimler Derneği Diyarbakır İl Başkanlığı görevine getirilen Hamza Serçek, resmi kurumlar ve vatandaşlar arasında köprü olmaya devam ettiklerini kaydetti.

Dernek çalışmalarına hız verdiklerini ifade eden Serçek, yerel yönetimlerin en küçük birimi olarak görülen muhtarların sorunlarını dinlemek için haftada iki gün kendileriyle toplantılar düzenlediklerini anlattı.

MUHTAR SORUNLARI

Serçek, “Muhtarlar bize mahallelerinde acilen çözülmesi gereken sorunları iletiyorlar bizlerde kendileriyle istişarede bulunduktan sonra bu sorunların çözümü için ilgili kurumlarda müracaatlarda bulunuyoruz. Yerel Yönetimler Derneği olarak, halkın sorunlarının çözümü için belediye başkanları ve muhtarlarımızın daima yanındayız. Yerel yönetimler Derneği kamu yararına hizmeti esas alır” dedi.

Bu haftaki toplantıda Bağlar ilçesine bağlı Ağaçgeçit Mahallesi Muhtarı Songül Doğan ve Aza Sedat Doğan’ı ağırladıklarını belirten Serçek, bütün belediye başkanları ve muhtarlarla toplantı düzenlemeye devam edeceklerini söyledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler