Park dehşeti!

Hazro'da iki esnafın park yüzünden çıkan tartışması, katliama dönüştü. Baba ve iki oğlu öldürüldü, iki kişi de yaralandı. Hazro ilçesinde büyük bir gerginlik hakim olurken, takviye güvenlik ekipleri görevlendirildi.

Park dehşeti!

Hazro ilçesinde iki komşu esnaf arasında araç park etme yeri nedeniyle çıkan tartışma silahlı çatışmaya dönüştü. Olay katliama dönerken, baba ve iki oğlu öldürüldü, iki kişi de yaralandı. Hazro ilçesinde, olağanüstü güvenlik önlemleri alınırken, yaralılar Diyarbakır'da tedavi altına alındı.

ARAÇ PARK YÜZÜNDEN KAVGA

Katliama dönüşen iki esnaf arasındaki kavga dün öğle saatlerinde Hazro ilçe merkezinde meydana geldi. İddiaya göre, Eski PTT caddesi üzerinde bulunan Bakkal ile Kahve işleten iki esnaf arasında, araç park etme yüzünden tartışma çıktı. Bakkala malzeme getiren aracın yolu kapatması nedeniyle çıkan tartışma kısa sürede aile fertlerinin de araya girmesiyle olay büyüdü.

Taşlı, sopalı ve silahlı çıkan kavgada, üç kişi yaşamını yitirirken, iki kişi de yaralandı.

ÜÇ KİŞİ ÖLDÜRÜLDÜ, İKİ YARALI

Korkunç çatışmada ölenlerin bakkal dükkanı işleten Recep Çiçek ile oğulları 31 yaşındaki Selçuk ve 29 yaşındaki Sercan Çicek olduğu belirlenirken, yaralanan Gökmen ve Mehmet Eyipoğlu'nun ise bitişikteki kahve işleten komşu esnaf oldukları bildirildi.

YARALILARDAN BİRİNİN DURUMU AĞIR

Çıkan kavganın ardından olay yerine sevk edilen sağlık görevlileri, yaralıları Hazro Devlet Hastanesi'ne götürerek, tedaviye alındı. Hastanenin acil servisinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılardan durumu ağır olan Mehmet Eyipoğlu, Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

İLÇEDE OLAĞANÜSTÜ TEDBİRLER

İlçede ikinci bir olayın yaşanmaması için polis ve jandarma olağanüstü güvenlik tedbirleri alırken, olay yeri inceleme ekipleri, kavganın yaşandığı caddeyi şeritle kapatarak, delil araması yaptı. Olaya karışan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı. İlçede gerginliğin hakim olduğu ifade edilirken, bazı kişilerin gözaltına alındığı öğrenildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz