RESMi Gazete son dakika Emniyet Müdürleri Kararnamesi 2017 atama listesi! Yerleri değişen emniyet müdürleri

Emniyet Müdürleri Kararnamesi 2017 son dakika açıklandı. Kararnameye göre 22 ilin emniyet müdürünün değiştiği ve 300 mülki idare amirinin de yer değiştirdiği açıklandı. Liste Liste Emniyet Müdürleri kararnamesi takip edilmekteyken,yayınlanan Kararname içeriğinde 45 vali yardımcısı kaymakamlığa atandı, büyük illerde ise birer kadın vali yardımcısı ataması yapıldığı Emiyet Müdürleri Kararnamesi 2017'de açıklandı

RESMi Gazete son dakika Emniyet Müdürleri Kararnamesi 2017 atama listesi! Yerleri değişen emniyet müdürleri

Emniyet Müdürleri Kararnamesi 2017 son dakika açıklandı. Kararnameye göre 22 ilin emniyet müdürünün değiştiği ve 300 mülki idare amirinin de yer değiştirdiği açıklandı. Liste Liste Emniyet Müdürleri kararnamesi takip edilmekteyken, yayınlanan Kararname içeriğinde 45 vali yardımcısı kaymakamlığa atandı, büyük illerde ise birer kadın vali yardımcısı ataması yapıldığı Emiyet Müdürleri Kararnamesi 2017'de açıklandı. Peki ya yerleri değişen Emniyet Müdürleri isimleri açıklandı mı?

“Emniyet Müdürleri Kararnamesi” ile 3 Emniyet Genel Müdür Yardımcısı ile 22 İl Emniyet Müdürü’nün yeri değişti. Buna göre 10 il emniyet müdürü Polis Başmüfetişi olarak merkeze alınırken, 4 İl Emniyet Müdür Merkez Teşkilatı’ndaki birimlerde görevlendirildi. 8 İl Emniyet Müdürü’nün ise yerleri değiştirildi. Kararname ile 10 İl Emniyet Müdürü ilk defa göreve atanırken, 4 İl Emniyet Müdürü merkezdeki birim amirlerinden atandı. Ayrıca 3 Polis Okulu Müdürü ile merkezdeki 7 birim amiri değiştirildi.

Trabzon Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan Polis Başmüfettişi olurken Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne Iğdır Emniyet Müdürü Orhan Çevik atandı.

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğünde il içi tayinler yapıldı. Çorlu, Çerkezköy, Şarköy, Muratlı, Malkara, Hayrabolu, M. Ereğlisi, Ergene, Kapaklı, Saray ve merkez ilçe emniyet müdürlükleri yeni atanan isimler şöyle oluştu.

Buna göre, 2. sınıf emniyet müdürü ve TEM şube müdürü, Hakan Sevinç Çorlu ilçe Emniyet müdürlüğüne, 3. sınıf emniyet müdürü Serdar Kurtoğlu Çerkezköy ilçe emniyet müdürlüğüne, 4. sınıf emniyet müdürü Sahir Uzun, Ergene ilçe emniyet müdürlüğüne, Emniyet amiri ve eski S. paşa ilçe emniyet müdür yardımcısı Benhur Aksu Hayrabolu ilçe emniyet müdürlüğüne, 4.sınıf emniyet müdürü Murat Sevgi Kapaklı ilçe emniyet müdürlüğüne, 4. sınıf emniyet müdürü Özge Sertan Topkaya Malkara ilçe emniyet müdürlüğüne. Emniyet amiri Ant Yıkılmaz M.Ereğilisi ilçe emniyet müdürlüğüne. Emniyet amiri Erdoğan Öztürk Muratlı ilçe emniyet müdürlüğüne, Emniyet amiri Cemal Bahadır Murat Saray ilçe emniyet müdürlüğüne, 3. sınıf emniyet müdürü ve eski Güvenlik şube müdürü Ferhat Akın Süleymanpaşa emniyet müdürlüğüne ve Eski Süleymanpaşa ilçe emniyet müdürü Sedat Kayrak ise Şarköy ilçe emniyet müdürlüğüne atandı.

Öte yandan İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Terfiler sonrası şark tayinlerinin olması ve il dışına tayinleri çıkan Emniyet Müdür yardımcıları ve şube müdürlüklerinde de değişikliğe gitti. Yeni yapılan il emniyet müdürlüğü bünyesindeki yeni şube midirleri ise şu isimlerden oluştu.

Buna göre Asayiş şube müdürü Nadir Arıkan, Güvelik şube müdürlüğü ve vekaleten Koruma şube müdürlüğüne, Güvenlik şube müdürü Ferhat Akın Süleymanpaşa ilçe emniyet müdürlüğüne, Asayiş şube müdürlüğüne ve vekaleten Çocuk şube müdürlüğüne Koray Çakar, Seval Yıkılmaz Toplum Destekli şube müdürlüğüne, Narkotik suçlarla mücadele şube müdürlüğüne Mahmut Gülhan, Özel güvenlik şube müdürlüğü ve Olay yeri inceleme şube müdürlüğüneCüneyt Aydın, Metin İlter Lojistik şube, Polis evi ve Personel şube müdürlüğüne, Mustafa İzzet Ersoy inşaat emlak şube müdürlüğü, Silah ve Patlayıcı madde şube müdürlüğüne, Murat Tabak Trafik denetleme ve Trafik tescil şube müdürlüğüne, Ayhan atabek muhabere elektronik şube müdürlüğüne, Serhat Gün Bilgi teknolojileri ve belge yönetimi şube müdürlüğüne atandılar.

İSTANBUL AÇIKLANMIŞTI

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan emniyet müdürlerinin atama listesi belli oldu.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 4 ikinci sınıf, 7 üçüncü sınıf, 11 dördüncü sınıf polis müdürünün yanı sıra 17 emniyet amirinin tayini şark görevi sebebiyle Doğu ve Güneydoğu illerine çıktı.

Başka illerden 9 müdür ve emniyet amirinin İstanbul'a ataması yapıldı. İstanbul Güvenlik Şube Müdürü Hasan Cevher, Hakkari'ye, Kağıthane İlçe Emniyet Müdürü Birol Taşkoparan da Mardin'e tayin oldu.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün 19 Temmuz'da açıkladığı emniyet müdürleri ve amirlerinden terfi listesine göre 56 polis bir üst rütbeyi yükselmişti. İstanbul Emniyeti'nde görevli 9 ikinci sınıf, 4 üçüncü sınıf, 9 dördüncü sınıf polis müdürü bir üst rütbeye 34 emniyet amiri de dördüncü sınıf emniyet müdürlüğüne terfi etmişti.

Kaynak: Diyarbakır Söz