Görüş Bildir

Ayrılığa dayanamayan damat dehşet saçtı

Samsun'da damat dehşeti yaşandı. 31 yaşındaki Tarık Yıldız, kayınpederini öldürdü

Ayrılığa dayanamayan damat dehşet saçtı

Samsun'da damat dehşeti yaşandı. 31 yaşındaki Tarık Yıldız, pompalı tüfekle ateş ederek kayınpederi 46 yaşındaki Arif Ertürk'ü öldürdü, kayınvalidesi 45 yaşındaki Havva Ertürk'ü de ağır yaraladı.

Olay bugün İlkadım İlçesi Derebahçe Mahallesi'nde meydana geldi. Tarık Yıldız ile Ayşe Yıldız bir süre önce evlendi. Çiftin bu evlilikten 3 yaşında bir kız çocukları dünyaya geldi. İddiaya göre Tarık ve Ayşe Yıldız çifti arasında anlaşmazlık başlayınca, genç kadın 4 ay önce çocuğunu da yanına alıp baba evine taşındı.

Tarık Yıldız bu sabah yanında getirdiği pompalı tüfekle kayınpederi Arif Ertürk'ün evinin önüne gelip bağırarak dışarı çıkmalarını istedi. Bunun üzerine kayınpeder Arif Ertürk ve kayınvalide Havva Ertürk evden dışarı çıkınca, Yıldız havaya 1 el ateş etti. Daha sonrada kayınvalidesi ve kayınpederinin üzerine 7 el ateş etti. Açılan ateş sonucu ağır yaralanan Ertürk çifti, vatandaşların yardımıyla özel bir hastaneye kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahaleye rağmen kalbine saçma isabet eden Arif Ertürk hayatını kaybederken, karnına ve kasığına saçmalar isabet eden Havva Ertürk ise ameliyata alındı. Saldırı sırasında evde bulunan Ayşe Yıldız'ın ise dışarı çıkmadığı belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis tarık Yıldız'ı kısa sürede yakalayıp gözaltına aldı. Şüpheli polise verdiği ifadesinde kayınpederinin kendisine hakaret ettiğini söyledi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir