Görüş Bildir

Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı? Erdoğan ' yasağa gönlümüz razı olmadı'

Sokağa çıkma yasağı iptal edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son dakika yaptığı açıklama da dün açıklanan 6 7 haziran sokağa çıkma yasağının iptal edildiği bildirildi. Akabinde sosyal medya karıştı. Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı? 6 7 Haziran sokağa çıkma yasağı var mı? Sokağa çıkma yasağı hangi illerde. Normalleşme sürecine girdiğimiz 1 Haziran itibari ile Bilim Kurul üyelerince sokağa çıkma yasağı ile alakalı açıklamalar yapılmıştı. Yani sonuç olarak bu hafta sonu yasak iptal 6 7 Haziran sokağa çıkma yasağı var mı sorusunun yanıtı! Hayır!

Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı? Erdoğan ' yasağa gönlümüz razı olmadı'

Sokağa çıkma yasağı iptal edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son dakika yaptığı açıklama da dün açıklanan 6 7 haziran sokağa çıkma yasağının iptal edildiği bildirildi. Akabinde sosyal medya karıştı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hafta sonu yasakları ile alakalı dün gece bir geelge yayımladı. Son dakika olarak geçen haberlerde Erdoğan'ın açıklaması şu şekide

"Cumhurbaşkanı olarak 15 ilimizi kapsayan hafta sonu sokağa çıkma sınırlaması uygulamasını iptal etme kararı aldım. 2,5 ay aradan sonra yeniden günlük hayatını düzenlemeye başlayan vatandaşlarımızın sıkıntıya düşmesine gönlümüz razı olmadı" ifadesini kullandı.

Geçtiğimiz hafta içerisinde Bilim Kurulu 6 7 hazirn sokağı çıkma yasağı olmayacağını açıklamıştı. Sosyal medya üzerinde yapılan paylaşımlar akabinde dün İçişleri Bakanlığınca bu hafta sonu yani 6 7 haziran tarihlerinde sokağa çıkma yasağı olacağı açıklanmıştı. Ancak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan vatandaşların sıkıntıya düşmeine gönlüm razı gelmedi diyerek yasağı iptal ettiklerini açıkladı.

Yani sonuç olarak bu hafta sonu yasak iptal 6 7 Haziran sokağa çıkma yasağı var mı sorusunun yanıtı! Hayır!

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir