Görüş Bildir

SON DAKİKA! Müge Anlı ile tatlı sert'in aradığı aranan Beratcan Karakütük'ün cesedine ulaşıldı! Peki okul yolunda Beratcan'ı kim öldürdü! 23 Mart

Kartal'da ki haftadır kayıp olan Beratcan'dan ailesini kahreden haber! Minik Beratcan'ı okul servis şoförümü öldürdü! Ormanlık alanda bulunan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük'ün boğularak öldürüldüğü ihtimali üzerinde durulurken, servis şoförünün telefon sinyalleri aracılığı ile bulunduğu da açıklandı

SON DAKİKA! Müge Anlı ile tatlı sert'in aradığı aranan Beratcan Karakütük'ün cesedine ulaşıldı! Peki okul yolunda Beratcan'ı kim öldürdü! 23 Mart

Kartal'da ki haftadır kayıp olan Beratcan'dan ailesini kahreden haber! Minik Beratcan'ı okul servis şoförümü öldürdü! Ormanlık alanda bulunan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük'ün boğularak öldürüldüğü ihtimali üzerinde durulurken, servis şoförünün telefon sinyalleri aracılığı ile bulunduğu da açıklandı

ATV ekranlarında yayınlanan ‘Tatlı Sert’ programında Müge Anlı, 9 Mart Çarşamba günü öğle saatlerinde kaybolan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük’ü bulmak için harekete geçti. Canlı yayında ayakta durmakta zorlandığı görülen annenin acısı yürekleri sızlattı. Stüdyo dışında fenalaşan annenin tekrar bayılmasından korkan Müge Anlı, bu acı tabloya daha fazla dayanamayarak annenin dışarı çıkarılmasını istedi.   Müge Anlı ve alanında uzman ekip 10 yaşındaki Beratcan Karakütük'ü bulmak için harekete geçti.  

16 gün önce Yıldız İşçimenler İlkokulu'ndan 14.20'de çıkan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük eve gelmeyince ailesi, 19.15'te polise kayıp müracaatında bulunmuştu.

16 GÜNDÜR ARANIYORDU

İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri ve Kartal İlçe Emniyetine bağlı polisleri, minik Beratcan’ı bulmak için yoğun bir şekilde arama çalışmaları başlatmışlardı.  İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri bugün, 16 gündür kayıp olan minik Beratcan Karakütük ile ilgili yeni bir ihbarı değerlendirdi.

Kartal'da esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolduktan 15 gün sonra ormanlık alanda cesedi bulunan Beratcan'ı öldürdüğü şüphesiyle bir servis şoförü aranıyor.

Kartal'da 15 gün önce esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolduktan sonra Tuzla'da ormanlık alanda cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük'ü öldürdüğü şüphesiyle bir servis şoförünün polis tarafından arandığı belirtildi. Beratcan'ın cesedinin, şüphelinin aracındaki GPS ve kullandığı cep telefonu baz sinyallerinin takip edilerek bulunduğu öğrenildi. Polis şimdi şüpheliyi yakalamak için operasyonları sürdürüyor.

BERATCAN HER YERDE ARANMIŞ, BİR SONUÇ ALINAMAMIŞTI

İlkokul öğrencisi Beratcan Karakütük'ün kaybolmasının ardından ailesi ve polisin yanı sıra vatandaşlar da seferber olmuştu. Olayla ilgili yapılan her türlü ihbar değerlendirilirken, çevrede yapılan özel eğitimli polis köpeğinin de katıldığı çalışmalarda bugüne kadar bir sonuç alınamamıştı. Olayla ilgili Çocuk Şube ve Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından ortak yürütülen soruşturmada bugün öğlen saatlerinde talihsiz çocuğun cesedine ulaşıldı. Ceset Tuzla'da Tepeören'de ormanlık alanda bir su kanalının içinde bulundu.

KESİN ÖLÜM SEBEBİ ADLİ TIP'TA BELİRLENECEK

Ceset üzerinde yapılan ilk incelemede talihsiz Beratcan'ın boğularak öldürülmüş olma ihtimali ağırlık kazanırken, Beratcan'ın kesin ölüm sebebi Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak incelemede belirlenecek.

CESET, ŞÜPHELİNİN TELEFON VE GSP SİNYALLERİ TAKİP EDİLEREK BULUNDU

Öte yandan polisin Beratcan'ın cesedine, olayın bir numaralı şüphelisi olan servis şoförünün cep telefonu baz sinyalleri ve aracındaki GPS bilgilerini kullanarak ulaştığı öğrenildi. Aileyi de tanıdığı belirtilen servis şoförünün olay günü, Beratcan'ın kaybolduğu yerde olduğu belirtildi. Polisin sinyal bilgilerine takip edip şüphelinin aracıyla geçtiği her yerde yoğun bir şekilde aramaya yaparak cesede ulaştığı bildirildi.

HER YERDE ARANIYOR

Cinayet Büro Amirliği'ne bağlı ekiplerin ortadan kaybolan servis şoförünü yakalamak için operasyonları sürdüğü öğrenildi. Olayın üzerindeki esrar perdesini şüphelinin vereceği ifadenin aydınlatacağı belirtildi.

10 yaşındaki Beratcan2ın ölümünün ardında yatan sır, yapılacak otopsi sonrasında ortaya çıkacak

Hafta İçi Her gün 10:00

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir