Görüş Bildir

Survivor 1 Nisan 2017 dokunulmazlık oyununu kim kazandı, bireysel dokunulmaz kim? Silindiler

Survivor 2017’de birleşmeye artık haftalar kaldı. TV8’den evlerimize konuk olan Survivor 1 Nisan 2017 dokunulmazlık oyununda tam anlamıyla Gönüllüler rüzgarı vardı. Peki, dokunulmazlık oyununu kim kazandı, bireysel dokunulmazlık kolyesini kim aldı, 1 Nisan Survivor 2017 dokunulmazlığı hangi takım kazandı, Survivor 1 Nisan 2017 dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Survivor 1 Nisan 2017 dokunulmazlık oyununu kim kazandı, bireysel dokunulmaz kim? Silindiler

TV8’in en heyecanlı yarışması Survivor 2017’de Nisan ayının ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. 1 Nisan 2017 Survivor dokunulmazlık oyununda iki takım da nefes nefese yarıştı. Oldukça zor olan parkurda, atış becerisi, denge ve hız yarışmacılara oyunu kazandıracaktı. Peki, 1 Nisan Survivor 2017 dokunulmazlık oyununu kim kazandı, dokunulmazlığı kim aldı, Survivor 2017 1 Nisan bireysel dokunulmazlık oyununu kim aldı, Gönüllüler mi kazandı Ünlüler mi?

1 NİSAN DOKUNULMAZLIK İLK TURUNDA GÖNÜLLÜLER RÜZGARI

1 Nisan Survivor 2017 haftanın ilk dokunulmazlık oyununun ilk turunda Gönüllüler takımı rüzgarı esti tam anlamıyla. Survivor 1 Nisan 2017 dokunulmazlığın ilk turunda Anıl, Volkan, Burçak, Tuğçe ve Ogeday ile Gönüllüler takımı 5-0 galip geldi.

İKİNCİ TURDA ÜNLÜLERDEN CEVAP

Ünlüler takımı 1 Nisan Survivor 2017 dokunulmazlık oyununda Gönüllüler’e cevap verebilecek miydi, merakla bekleniyordu. Ünlüler takımında Serhat Erdi’yi, Adem Gökhan’ı, Sabriye Elif’i, Şahika Berna’yı ve Furkan da Ogeday’ı mağlup edince 5-0’lık galibiyet kaçınılmaz oldu. Ünlüler de 1 Nisan Survivor 2017 dokunulmazlık oyununun ikinci turunda 5-0 kazanarak Gönüllülere cevap verdi ve oyunu final etabına taşımayı başardı.

FİNAL ETABINDA MÜTHİŞ EŞLEŞMELER

Final turunda Tuğçe Sema’yı yenerek Gönüllüler takımını 1-0 öne geçirdi. Daha sonra Ünlülerden Furkan, Gönüllülerden Ogeday ile karşılaştı. Parkurların en hızlı iki isminin yarışı nefesleri kesti. Atışlarda Ogeday başarılı olunca Gönüllüler 2-0 öne geçti. Sonrasında Ünlülerden Şahika ve Gönüllülerden Burçak karşılaştı. Şahika hem önde geldi, hem de atışlarda ikide iki yaptı ve farkı 1’e indirdi. 2-1’lik skor sonrasında Ünlülerden Adem Gönüllülerden Anıl ile karşılaştı, başa baş giden mücadelede Adem atışlarda başarılı oldu ve 2-2’ye geldi skor.

BİR ÜNLÜLER BİR GÖNÜLLÜLER KAZANIYORDU?                  

1 Nisan dokunulmazlık oyunlarında hiç oyun kazanamayan Sema ile Gönüllülerden Burçak karşı karşıya geldi, Sema şeytanın bacağını kırdı ve atışlarda başardı, Ünlüler 3-2 öne geçti. Ogeday, Adem’i mağlup ederek skoru eşitledi, Ünlüler 3 Gönüllüler 3. Final turu Dominik’te nefesleri kesti adeta. 5 olan kazanacaktı. Şahika, Tuğçe’ye karşıydı. Şahika yine kazandı ve Ünlüler 4-3 öne geçti. Parkurların iki hızlı ismi karşılaştı Anıl ve Furkan. Kazanan isim Furkan oldu ve Dokunulmazlık Ünlülerin. Survivor 2017 1 Nisan dokunulmazlık oyununu Ünlüler kazandı ve Gönüllüler bireysel dokunulmazlık oynayacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi