Survivor 17 Nisan 2016 konseyde kimin ismi yazıldı, eleme adayı kim? İşte yeni kurallar

TV8 ekranlarından fanatikleriyle buluşan Survivor 2016, 17 Nisan Pazar akşamı dokunulmazlık oyununu kaybeden taraf Gönüllüler takımı oldu ve ada konseyinde birini eleme adayı olarak göstermeleri gerekiyordu. Peki, Survivor gönüllüler ada konseyinde eleme adayı kim oldu, Survivor 17 Nisan eleme adayı kim oldu, 17 nisan survivor konseyde kimin adı yazıldı, konseyde kimin ismi yazıldı? İşte Survivor 17 Nisan konseyde yaşananlar ve detaylar.

Survivor 17 Nisan 2016 konseyde kimin ismi yazıldı, eleme adayı kim? İşte yeni kurallar

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

Reytingleri alt üst eden ve zirvede yer alan Survivor 17 Nisan 2016 akşamı hırs, azim, istek, sataşma, yerlerde sürünme, güç ve beceri ne ararsanız bulabileceğiniz bir dokunulmazlık oyunu heyecanı vardı ve bu çekişmeli mücadeleyi Ünlüler kazanmıştı. Gönüllüler de dolayısıyla ada konseyine gitmek zorunda kaldı. Konseyde aralarından bir ismi eleme adayı olarak çıkaracaktı. Acun Ilıcalı 17 Nisan Survivor konseyini başlattı ve önce Ünlüler takımındaki yarışmacılara daha sonra da Gönüllüler takımındaki yarışmacılara söz verdi. Gönüllüler ve Ünlüler arasındaki sevinç gerilimi de devam etti.

GÖNÜLLÜLERDE KİMİN İSMİ YAZILDI?

Gönüllüler takımında yer alan yarışmacılar için oylama başladı ve isim yazılmaya başladı. Geçen haftaki en ilginç konsey olan Ünlüler konseyinde üç eleme adayı çıkmış ve elenen isim Mehmet olmuştu. Gönüllülerde Semih Öztürk ayrılınca Gizem Kerimoğlu tek başına kaldı. Gizem Kerimoğlu kimi yazdı, diğer yarışmacılar kimi yazdı?

GÖNÜLLÜLERDE KİM KİMİN İSMİNİ YAZDI?

Survivor ada konseyinde Gizem Kerimoğlu Damla’nın ismini yazdı. Geri kalan beş isim ise yani Damla, Serkay, Gizem Memiç, Efecan ve İbrahim Giydirir Gizem Kerimoğlu’nu yazdı. Survivor 17 Nisan 2016 eleme adayı kim oldu sorusu yanıt buldu artık ve Gönüllülerde Gizem Kerimoğlu eleme adayı oldu.

BİRLEŞME ÖNCESİ SURVIVOR KURALLARI

Zafer’in diskalifiye olması Birleşme partisi öncesi Survivor kurallarının da iki hafta önceden devreye girmesine sebep oldu. Survivor’da dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler olduğu için bir ismi eleme adayı olarak çıkardılar. Salı günü bireysel dokunulmazlık oyunu oynayacaklar ve kişisel dokunulmazlığı alan bir isim daha söyleyecek. Eğer önümüzdeki hafta oynanan dokunulmazlık oyununu Ünlüler kaybederse iki eleme adayı da onlardan çıkacak ve içlerinden en az oyu alan yarışmacı elenecek.

Gönülllülerde birinci eleme adayı olan Gizem Kerimoğlu şöyle konuştu; “Semih Öztürk’ün bir lafı vardı tek tek gidecekler, bunu söylemek istiyorum. Ben mücadeleme devam edeceğim. Eğer elenirsem buradan sonraki hayatıma kaldığım yerden devam edeceğim”

Kaynak: Diyarbakır Söz