Survivor 2017 6 Mart sembol oyununu kim kazandı? Mor odada Gözleme ve Düğün Dernek

Survivor 2017 6 Mart ödül oyunu sonrasında sembol oyunu heyecanı yaşandı. TV8’de 6 Mart akşamı sembol oyununu kim kazandı, Survivor 2017 6 Mart finale kimler çıktı, kızlarda sembolü kim kazandı, erkeklerde sembolü kim kazandı, mor odaya kimler gitti, 6 Mart sembol oyunu ödül neydi?

Survivor 2017 6 Mart sembol oyununu kim kazandı? Mor odada Gözleme ve Düğün Dernek

NURDAN AĞAR

TV8’in heyecanı, gerilimi, tartışması, heyecanı, aksiyonu bol yarışması Survivor 2017, müthiş bir Pazartesi gecesi yaşattı seyircisine. Ödül oyunuyla karşımıza çıkan Survivor 2017’de Ünlüler kazanan taraf olmuştu. Hemen akabinde Alp Kırşan’ın sunumuyla sembol oyunu başladı. 6 Mart ödül oyununu Ünlüler takımı kazandı. Gönüllüler takımı ödül oyununu kazanmadıkları için Sembol oyununu kazanmak istiyordu. Geçtiğimiz hafta kızlarda Gönüllüler takımından Elif kazanmıştı sembol oyununu, erkeklerde de Furkan Kızılay. Peki, Survivor 2017 6 Mart sembol oyununu kim kazandı, sembol ödülünü kim kazandı, mor odaya kimler gitti, Survivor 6 Mart 2017 sembol oyununda ödül neydi, erkekler sembol oyununda kimler finale çıktı, erkeklerde sembolü kim kazandı, kızlarda finale kim çıktı ve kızlarda sembolü kim kazandı?

ERKEKLERDE BÜYÜK ÇEKİŞME, İŞTE FİNALE KALAN İKİ İSİM!

Survivor 2017 6 Mart sembol oyununda öncelik erkeklerdeydi ve erkekler sembol oyunu başladı. Erkekler sembol oyununda ilk önce Tarık Mengüç ve Erdi karşılaştı. Tarık Mengüç Erdi’yi eledi. Daha sonra Fatih Hürkan ve Gökhan karşılaştı, Fatih Gökhan’ı elemeyi başardı. Sembol oyununda daha sonra Ogeday ve Serhat Akın karşılaştı, Ogeday sembole veda etti ve üst tura Serhat Akın. Daha sonra Dominik’te Anıl ve Sedat karşı karşıya geldi. Anıl 5-3 kazandı ve Sedat sembole veda etti.  Ünlülerden Adem Kılıççı, Gönüllülerden Volkan Çetinkaya ile karşılaştı. Adem 5-4 kazandı ve Volkan’ı eledi. Serhat Akın Bulut’u eledi.

ERKEKLERDE SEMBOLÜ KİM KAZANDI?                                           

Survivor 6 Mart 2017 erkekler sembol oyununda finale kalacak isim merak ediliyordu. Bu kez Ünlüler takımı kendi aralarında oynadı ve İlhan Mansız ile Furkan Kızılay karşılaştı. İlhan Mansız 5-2 kazandı ve Furkan sembolde elendi. Fatih Hürkan ve Anıl karşı karşıya geldi. Fatih Anıl’ı eledi ve Gönüllüler takımında erkeklerde kimse kalmadı. Tarık Mengüç Adem’i elerken, Serhat Akın Tarık Mengüç’ü eledi. 6 Mart 2017 Survivor sembol oyununda erkeklerde finale İlhan Mansız ve Serhat Akın kaldı. Rakibine karşı iki galibiyet alan sembolün sahibi olacaktı. İlk oyunu İlhan Mansız kazandı, ikinci yarışı da İlhan Mansız 5-4 kazandı ve bu hafta erkeklerde sembolün sahibi İlhan Mansız oldu. Peki, İlhan Mansız kimleri seçti, mor odaya kimleri götürdü, kızlarda sembol oyununu kim kazandı, gözlemeyi kimler yiyecek, Düğün Dernek 2 filmini kimler izleyecek Survivor’da? Merak edilenler Salı akşamı Survivor bölümünde yanıt buldu. Survivor 2017 6 Mart kızlar sembol oyununu Sema kazandı yine. İlhan Mansız ve Sema sembolleri kazandı ve seçtiği arkadaşlarını söyledi. Sema; Tarık Mengüç, Pınar, Fatih'i mor odaya götürme kararı aldı. İlhan Mansız ise ilk olarak Serhat Akın, Furkan ve Sedat'ı seçti.

Kaynak: Diyarbakır Söz