Survivor 2016 Bilgi yarışması soru cevap ödülünü kim kazandı, 5 Bin TL’yi kim aldı?

Survivor, 2016 yeni sezonuyla hem yarışmacıları, hem de seyircilerini şaşırtmaya devam ediyor. Stres ve psikolojik çöküntüler yaşayan yarışmacıların moralini biraz olsun düzeltmek için minik bir bilgi yarışması hazırlanan Survivor 2016’da 9 Nisan Cumartesi akşamı ödül oyunu sonrası minik bir bilgi yarışması oynandığını izledik. Ödülün 5 Bin TL olduğu Survivor soru cevap yarışmasını kim kazandı, 5 Bin TL’yi kim aldı, Survivor bilgi yarışmasını kim kazandı?

Survivor 2016 Bilgi yarışması soru cevap ödülünü kim kazandı, 5 Bin TL’yi kim aldı?

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

TV8 ekranlarında yayımlanan Survivor 2016’da heyecan her geçen gün artıyor. Geçtiğimiz hafta oynanmaya başlayan bilgi yarışması bu hafta da devam etti. Geçtiğimiz haftaki 5 Bin Liralık ödülü Ünlüler takımından Mehmet kazanmıştı. Bu haftaki 9 Nisan Cumartesi Survivor bilgi yarışmasında kazanan kim oldu, Survivor soru cevap yarışmasını kim kazandı, survivor’da 5 Bin TL’lik ödül kimin oldu?

YATTARA MEHMET’İ ELEDİ!

Yarı finalde karşı karşıya gelen Yattara ve Mehmet’e Alp Kırşan tarafından ilginç sorular yöneltildi. Dikkat çeken soru ise İbrahim Tatlıses’in ‘Tek’ şarkısında kaç adet Tek geçtiğiydi, Mehmet 41 kez cevabını verdi, Yattara ise daha üst diyerek doğru cevabı bulmuş oldu. İbrahim Tatlıses’in ‘Tek’ adlı şarkısında tam 47 kez Tek kelimesi geçiyor. Yattara Mehmet’i eleyerek finale çıktı.

YUNUS GÜNÇE EZGİ’Yİ ELEDİ!

Yarı finalin diğer ayağında ise Ezgi ve Yunus Günçe karşı karşıya geldi. İlk soru ise Türkiye Demiryolları’nın uzunluğu kaç kilometredir sorusuydu. Yunus Günçe 233 bin cevabını verdi, Ezgi ise karşılığında alt dedi ve Ezgi kazandı ilk etabı. Türkiye Demiryollarının uzunluğu 11.940 kilometredir. İkinci soruyu ve Üçüncü soruyu Yunus Günçe bildi ve finalde Yattara’nın rakibi olmaya hak kazandı. Peki, Survivor’da bilgi yarışması sonunda 5 bin TL’lik ödülü kim aldı; Yunus Günçe mi, Yattara mı?

Kaynak: Diyarbakır Söz