Survivor tablosunu satın alan Ahmet Acar kimdir?

Ahmet Acar kimdir? Survivor 2020 Ahmet Acar dün akşam ki Survivor tablo yarışmasında arama trendi olurken, Açık arttırma ile satılan Survivor tablosunu alan Ahmet Acar hakkında bilgiler . Survivor 2020 gönüllüler tablosu açık arttırmada Ahmet Acar'ı oldu

Survivor tablosunu satın alan Ahmet Acar kimdir?

Survivor 2020'de dikkat çeken bir yarışma başladı. Survivor Ahmet Acar kimdir? Survivor 2020 Ahmet Acar dün akşam ki Survivor tablo yarışmasında arama trendi olurken, Açık arttırma ile satılan Survivor tablosunu alan Ahmet Acar hakkında ve Gelirinin Biz Bize Yetriz kampanyasına bağışı yapılacak olan açık arttırmada yaşanan en özel anlar haberimizde.

Öte yandan ünlülrin talosu da çok tanıdık bir isme verildi. Survivor 2020'de dün akşam gelirinin Biz Bize Yeteriz kampanyasına bağışlanacak olan bir açık arttırma yarışması düzenlendi. Survivor 2020 gönüllüler tablosu açık arttırmada Ahmet Acar'ı oldu. Ünlülerin tablosunu ise Bursasporlu Şenol Şenkaya satın aldı.Destek için sürpriz bir ücret veren Ahmet Acar herkes tarafından çok merak ediliyor.

ACAR HOME SAHİBİ AHMET ACAR

Survivor 2020'de destek açık arttırmasında Gönüüllülerin tablosunu satın ala kişi verdiği rekor ücret ile gündeme oturdu. Ahmet Acar Survivor tablosunu 100 bin Tl'ye saatın aldı. Bilindiği üzere Ahmet Acar Acar Home'ın sahibi.

AHMET ACAR KİMDİR?

2000'li yıllarda faaliyete geen Acar Home'un sahibi Ahmet Acar, işini büyülterek şu sıralar 7 bin 500 metrekarelik lojistik merkez, bin metrekare showroom ve 8 AcarHome mağazasıyla ülkemizde faaliyet göstermektedir.

Kaynak: Diyarbakır Söz