Görüş Bildir

Genç Sebahat'i boğarak öldürdü, cesedi yok etmek için de evi yaktı

Uşak'ta 11 Mart gecesi bir evde çıkan yangında bulunan kadın cesedinin sırrı çözüldü. Genç kadını bir süredir ayrı yaşadığı eşi 25 yaşındaki Ramazan Özdemir'in eşinin başka erkeklerle ilişkisi olduğunu iddiasıyla boğarak öldürdüğü ve cesedi yok etmek için de evi yaktığı anlaşıldı.

Genç Sebahat'i boğarak öldürdü, cesedi yok etmek için de evi yaktı
Durak Mahallesi Akbur Sokak'ta, geçen 11 Mart gecesi  saat 22.15 sıralarında 4 katlı apartmanın ikinci katından dumanlar çıktığını görenler, itfaiyeyi arayıp yardım istedi. Sevk edilen itfaiye ekipleri, evin yatak odasında, önce sigaradan çıktığı sanılan yangını söndürdükten sonra yanmış bir kadın cesedi ile karşılaştı. Ölen kadının Uşak'ta bir birahanede çalışan Sebahat Özdemir olduğunu belirledi. Savcının olay yerinde yaptığı inceleme ardından Özdemir'in cesedi Uşak Devlet Hastanesi Morgu'na, ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.
Çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye alan polis, yalnız yaşayan ve rahatsız olduğu için 2 günden bu yana işe gitmeyen Sebahat Özdemir'in evinden en son ayrı yaşadığı eşi Ramazan Özdemir'in çıktığını saptadı. Olaydan bir gün sonra gözaltına alınan Ramazan Özdemir, polisteki ifadesinde suçunu itiraf edip, birahanede çalışmasını istemediği eşinin başka erkeklerle ilişkisi olduğunu iddia etti ve bu nedenle yorganla boğarak öldürdüğünü, iki gün sonra da evi ateş verdiğini söyledi.
Sorgusundan sonra sevk edildiği adliyede tutuklanan Ramazan Özdemir, cezaevine gönderildi.

 DHA

Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi