Trafikte siren sesleri ile kurşun yağdıran maganda sürücünün kimliği ele geçirildi

Üsküdar'dan başlayan ve Mecidiyeköy'e kadar uzanan bir siren sistemi araç takibi magandası yakayı bakın nasıl ele verdi. Gözüne kestirdiği aracı uzunca bir süre sirenler eşliğinde dalga geçercesine takip edip sonrasında da silahlı saldırı düzenleyen şahıs kim çıktı?

Trafikte siren sesleri ile kurşun yağdıran maganda sürücünün kimliği ele geçirildi

Üsküdar'dan başlayan ve Mecidiyeköy'e kadar uzanan bir siren sistemi araç takibi magandası yakayı bakın nasıl ele verdi

Üsküdar'dan Mecidiyeköy'e kadar trafikte siren ve çakar sistemi taşıyan aracıyla takip ettiği sürücünün otomobilinin kurşunlayıp kaçan kişinin kimliği tespit edildi. Polis, daha önceden de polise geliş kaydı bulunan G.Ç.'yi yakalamak için çalışma başlattı. Olay sırasında araçta bulunan diğer kişinin ise polis tarafından yakalandığı öğrenildi.

Mecidiyeköy'de dün saat 16.00 sıralarında meydana gelen olayda bir sürücünün otomobili kurşun yağmuruna tutulmuştu. Şoför Sedat Azizoğlu, kendisini kurşunlayan aracın kendisini Kısıklı'dan beri çakar ve siren çalarak takip ettiğini söylemişti. Polis tarafından olayla ilgili başlatılan çalışmada polis güvenlik kamera görüntülerini kullanarak kaçan aracın plakasını tespit etti. Daha sonra başlatılan çalışmada önce olay sırasında araçta bulunduğu öğrenilen bir kişi yakalandı. Yapılan tahkikat sonucu kurşunlama yapan kişinin G.Ç. olduğu tespit edildi. Polis kayıtlarına göre G.Ç.'nin daha önceden polise geliş kaydı bulunduğu öğrenildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz