Görüş Bildir

Varil açıldı, 8 yıllık ceset çıktı

Tekirdağ'da vahşet bir tesadüfle aydınlandı... Kiracısının kendisine bıraktığı varili satmak isteyen ev sahibi, koku üzerine jandarmaya haber verdi.

Varil açıldı, 8 yıllık ceset çıktı

Sacla kaplı varilden, 8 yıl önce ortadan kaybolan Hüseyin Özan'ın cesedi çıktı. Eski işçisi tutuklandı.

Tüyler ürperten 'varil cinayeti'ni tesadüfler zinciri açığa kavuşturdu.

Tekirdağ'da 2004 yılından bu yana kendisinden haber alınamayan kişinin cesedi, varilin içinde bulundu.

Olay adım adım şöyle gelişti. Değirmenaltı Mahallesi'nde Aydoğan Ermiş'e (71) ait evde bir süre kiracı olarak oturan H.C., daha sonra Çanakkale'nin Biga İlçesi'ne taşındı.

Kiracısının boşalttığı evi kontrol eden ev sahibi Ermiş, H.C'nin evde bıraktığı üzeri sacla kapalı varili bahçe sulamasında kullanmak üzere Barbaros beldesindeki yazlığına götürdü.

HURDACI KOKUYU FARK EDİNCE

Ermiş, kapağını açamadığı varili hurdacıya sattı. Hurdacı ise içerisinde kötü kokular geldiğini fark ettiği varili Ermiş'e iade etti. Kokudan şüphelenen Ermiş ise durumu jandarmaya haber verince korkunç gerçek ortaya çıktı. Açılan varilden bir erkek cesedi çıktı. Yapılan araştırmada cesedin 8 yıl önce birden bire ortadan kaybolan Hüseyin Özan'a ait olduğu belirlendi.    

Olayla ilgili başlatılan soruşturmada, H.C.'nin kiraladığı bir otomobille Lapseki'de yakalanarak cezaevine gönderildi.

Kokmasın diye bakırla kapladım

H. C. verdiği ilk ifadeyle şoke etti: Ermiş'in evinde 17 yıl oturdum. İki yıl önce ayrıldım.

Asansör işi yapan patronum maaşımı vermedi. 2004 yılında evimde alkol alıyorduk. Para yüzünden tartışma çıkınca yumrukla vurup öldürdüm. Bahçedeki varile koydum. Ceset kokmasın diye varili saçla kapladım. Eşi sorduğunda ise 'Çok borcu vardı, Almanya'ya kaçtı. Umudu kes' dedim. Bunca yıl sonra ortaya çıkması şaşırttı...

Eşim yurt dışına gitti sanıyordum

Asansör tamircisi 1972 doğumlu Hüseyin Özan'ın Tekirdağ'da yaşayan eşi Zeynep Özan acı haberle yıkıldı. Özan, Emniyet'te eşinin 2004'ten bu yana kayıp olduğunu ve kendisini terk ederek yurt çıkışına gittiğini sanıyordum' dedi. Özan çiftinin iki çocukları bulunuyordu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi