Vatanım Sensin'in 18'lik yıldızı Miray Daner bikinili pozu medyayı böldü! Yoksa silikon mu?

Miray Daner belki de şu günlerde geç oyuncu olarak en çok konuşulan isimlerden olurken, son bikinili pozu pek de hoş karşılanmadı. Severek izlenilen Vatanım Sensin dizisinden çok tanıdık bir isim olan Miray Daner, sunduğu bikinili pozu ile sevenlerini adeta ikiye böldü.

Vatanım Sensin'in 18'lik yıldızı Miray Daner bikinili pozu medyayı böldü! Yoksa silikon mu?

Miray Daner belki de şu günlerde geç oyuncu olarak en çok konuşulan isimlerden olurken, son bikinili pozu pek de hoş karşılanmadı. Severek izlenilen Vatanım Sensin dizisinden çok tanıdırk bir isim olan Miray Daner, sunduğu bikinili pozu ile sevenlerini adeta ikiye böldü. Göğüslerinin silikon olup olmadığı konusu günlerdir sosya medya da

Peki ya Miray Daner küçük yaşına rağmen silikon mu yatırdı. İşte o kareler. Kendi vücudunun fotoğrafını paylaşan ve sonrasında da ortaya atılan iddialara cevap vermeyen Miray Daner'e gözler çevrilmişken, bu konu uzayacağa benzemekte.

Miray Daner, 'Vatanım Sensin’de babasını oynayan Halit Ergenç’le yıllar önce ‘Dersimiz Atatürk’ filminde rol aldıklarını söyleyerek, “Mustafa Kemal’in karşısında duruyordum, nefesim kesilmişti” dedi.  ‘Vatanım Sensin’ dizisinde Hilal karakterini canlandıran Miray Daner, Elele dergisine verdiği röportajda, setlere yedi yaşında adım attığını söyledi. Daner, ilk dizi projesinin ‘Bez Bebek’, ilk sinema filminin ise ‘Dersimiz Atatürk’ olduğunu söyledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz