Yine arazi katliamı!

Hani'de arazi terörü yaşandı. Aralarında husumet bulunan iki aile arasında çıkan, silah ve bıçakların da kullanıldığı kavgada üç kardeş öldü, 4 kişi de yaralandı.

Yine arazi katliamı!

Diyarbakır'ın Hani ilçesinde aralarında husumet bulunan iki aile arasında çıkan, silah ve bıçakların da kullanıldığı kavgada ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.

HUSUMETLİ AİLELER

Olay, dün sabah 15 Temmuz Parkı yakınlarında meydana geldi. Aralarında daha önceden husumet bulunan Demir ve Üçdağ ailelerinin bireyleri, park yakınlarında karşılaştı. Burada iki taraf arasında tartışma çıktı. Tarafların yakınlarının da katılmasıyla tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü.

BIÇAKLI VE SİLAHLI

Bıçak ve silahların da kullanıldığı kavgada 3 kişi yaşamını yitirdi, 4 kişi de yaralandı. İhbarla olay yerine çok sayıda polis ve sağlık görevlisi sevk edildi. Polis olay yerinde güvenlik önlemi alırken, sağlık görevlileri de yaralıları ambulanslarla Hani ve Diyarbakır'daki hastanelere götürdü.

ÜÇ KARDEŞ ÖLDÜRÜLDÜ

Kavgada bıçak ve silah darbesiyle yaralanan Feyzi Demir'in öldürülen oğulları Murat, Serhad ve İsmail Demir'in cenazeleri ilçedeki hastane morguna kaldırılırken, Baba Demir ve diğer oğlu Fırat Demir'in ise sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Buarada Üçdağ ailesinden İsmail Üçdağ'ın yansıra bir kişinin daha yaralandığı öğrenildi.

HANİ'DE OLAĞANÜSTÜ

İlçede büyük bir gerginliğe yol açan kanlı kavgayla ilgili jandarma ve polis ortak kapsamlı bir soruşturma başlatılırken, ilçede olağanüstü önlemler alındı.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Buarada, Zirve mahallesindeki bir eve operasyon düzenledi. Ekipler, arama yaptıkları evde kavgaya karışıp kaçan Vahit Ö., Ahmet Ö. ve Mehmet Ö.'yü gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüphelilerin sorguları sürüyor. Yaralıların bulunduğu hastanelerde de güvenlik önlemleri iki katına çıkarıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz