Görüş Bildir

Yürek yakan kaza

Kamyonetle hafif ticari araç çarpıştı; anne ve 3 çocuğu öldü

Yürek yakan kaza

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde sebze yüklü kamyonetle çarpışan hafif ticari araçtaki anne ve 3 çocuğu öldü, 3 kişi de yaralandı. Anne ve 3 oğlunun cenazesi dün gözyaşları içerisinde yan yana toprağa verildi.

Kaza, Suruç-Birecik karayolunda meydana geldi. Henüz sürücüsü öğrenilemeyen 34 AG 4195 plakalı kamyonet ile Müslüm Kızıl yönetimindeki 44 HT 681 plakalı hafif ticari araç kafa kafaya çarpıştı. Her iki aracın devrildiği kazada, kamyonetteki soğan ve patates etrafa saçıldı.

4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine kaza yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.Gelen ekiplerin yaptığı kontrolde, hafif ticari araçta sıkışan Meryem Korkmaz (50) ile çocukları Necdet (12), Hakkı (17) ve Salih Korkmaz'ın (15) yaşamını yitirdiği tespit edildi. Aynı araçtan yaralı çıkarılan Müslüm Kızıl ile Yakup ve Nashsen Korkmaz ise Birecik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Anne ve 3 çocuğunun cansız bedenleri de sıkıştıkları yerden çıkarılarak morga götürüldü.

YAN YANA TOĞRAĞA VERİLDİLER

Yakınlarını ziyarete giderken meydana gelen kazada hayatını kaybeden Meryem ile çocukları Hakkı, Yakup ve Nevzat Korkmaz'ın cenazeleri dün sabah hastane morgundan alınarak, yakınlarının kıldığı cenaze namazının ardından Suruç’un Hacılar Mahallesinde yan yana toprağa verildi. Öte yandan kazada yaralanan kamyonet sürücüsü Müslüm Kızıltoprak ile Salih ve Nahsen Korkmaz’ın hastanedeki tedavilerine ise devam ediliyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi