Zonguldak'ta 16 yaşındaki Döndü, 2 haftadır kayp

Zonguldak'ta iki haftadır kayıp olan genç kızı ailesi her yerde arıyor. Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi’nde oturan lise öğrencisi 16 yaşındaki Döndü Kuzucu, iki hafta öncesinde okula gidiyorum diye çıktıktan sonra bir daha eve dönmedi.

Zonguldak'ta 16 yaşındaki Döndü, 2 haftadır kayp

Zonguldak'ta iki haftadır kayıp olan genç kızı ailesi her yerde arıyor. Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi’nde oturan lise öğrencisi 16 yaşındaki Döndü Kuzucu, iki hafta öncesinde okula gidiyorum diye çıktıktan sonra bir daha eve dönmedi.

2 haftadır üsren arama çalışmalarında genç kızın İstanbul'a gittiği bilgilerine ulaşıldı. Facebook üzerinde farklı hesaplar açtığı grekçesi ile ailesi ile tartıştığı öğrenildi. "Biz eşimin işi dolayısıyla Soma’da kalıyoruz. O büyükbabasıyla kalıyor okulu nedeniyle. Okul bitince o da yanımıza gelecekti. Kaybolmadan 10 gün önce tartıştık. Farklı isimle sosyal medyada hesap açmış. Bu yüzden tartıştık.

Ben, ’Baban cumartesi seni almaya gelecek’ dedim. Cumartesi babası gidecekti almaya. Cuma günü de kızım kayboldu. Önceki gün beni arayarak, ’Kurtarın beni’ dedi ve telefonu kapattı. Kızımın bulunmasını istiyorum. Haber alamıyoruz. Görenler ne olur haber versin."

Kaynak: Diyarbakır Söz