Görüş Bildir

10 yıllık gelenek bozulmadı, başarı belgesini getiren öğrencileri ücretsiz tıraş etti

Diyarbakır'da Berat Polatoğlu isimli berber, yaklaşık 10 yıldır sürdürdüğü başarı belgesi getiren öğrencilere ücretsiz tıraş projesini bu yıl da gerçekleştirdi. Ara tatilde karneleri ile birlikte başarı belgesini de alan öğrenciler, Polatoğlu'nun iş yerine koştu.

10 yıllık gelenek bozulmadı, başarı belgesini getiren öğrencileri ücretsiz tıraş etti

Yaklaşık 10 yıldır başarı belgesi getiren örencileri ücretsiz tıraş eden Diyarbakırlı dünya şampiyonu kuaför Berat Polatoğlu, 2019-2020 eğitim öğretim yılının ara tatile girmesi sonrası öğrencileri dükkanında ağırladı. Polatoğlu, karneleri ile birlikte takdir ve teşekkür belgesi getiren öğrencileri tebrik ettikten sonra tıraş edip evlerine uğurladı. 10 yılda 5 bin öğrenciden fazla tıraş yapan şampiyona çevredeki berber ustaları desteğe geldi.

Meslektaşları yardıma koştu

20 yıldır kuaförlük yapan Recai Bulut Tekin, eğitime destek vermek için kolları sıvadığını ve Berat Polatoğlu'na yardıma geldiğini söyledi. Tekin, "Değerli ustamız Berat Polatoğlu, eğitim açısından büyük bir çığır açtı, yaklaşık 10 yıldır eğitimde başarılı olan öğrencilere hizmet yapıyor. Bizde bir nebze katkıda bulunmak için dükkanlarımızı kapattık, eğitime destek için şuan buradayız. Tüm Türkiye’ye sesleniyorum, herkes eğitime destek vermeleri gerekiyor, insanları buna teşvik etmek için herkesten destek bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi