Acun HaberTürk’ü uyardı: Bir daha olursa….

TV8’de yayınlanan Survivor All Star’da müthiş anlar yaşanmıştı. Ancak Acun kendi kanalında konseyde oylamaya geçmeden hemen evvel birkaç uyarıda bulundu ve “Açıklama yapmak istiyorum izninizle deyip” açtı ağzını yumdu gözünü.

Acun HaberTürk’ü uyardı: Bir daha olursa….

EMRE ATEŞ

Kendi kanalında yayınlanan ve kendisinin sunduğu Survivor All Star’da Acun Ilıcalı damgası vardı dün akşam konseyde. Konseydeki oylamadan önce kanalı ve kanalındaki programlar hakkında bir medya grubunun asılsız haberler yaptığını belirterek şöyle açıklamalar yaptı:

“Bu son zamanlarda kanalımız ve kanalımızdaki programlar hakkında bir medya grubu asılsız haberler yapıyor. Hepinizin bildiği gibi “Bu Tarz Benim” yarışması Show TV’den TV8’e transfer olmuştu. Yani bu televizyonculukta doğal bir şey. Daha önce benzerini de yaşamıştık. Fakat dikkat ettiyseniz Bu Tarz Benim yarışmasının TV8’e transferi sonrası HaberTürk aniden her hafta bizimle ilgili asılsız ve yalan dolu haberler yayınlamaya başladı. Açıyoruz HaberTürk gazetesini yine bizimle ilgili asılsız bir haber. Bu konuda daha önce tekzip yayınlattık”

Acun Ciner Medya Grubuna da birkaç hatırlatmada bulunmak istediğini belirterek; “Öncelikle başlatmış olduğunuz karalama kampanyası trajikomik, hakkımızda asılsız ve dayanaksız haber yarak aklınızca bizi yıldırmaya çalışıyorsunuz. Kendi menfaatiniz için başkalarını karalamak için gazetenizi kullanıyorsunuz. Ayıptır, yazıktır, çirkindir ve de suçtur. Bundan böyle yapacağınız her asılsız haber için yasal haklarımızı kullanacağız” diyerek HaberTürk’e önemli uyarılarda bulundu.

Kaynak: Diyarbakır Söz