Görüş Bildir

Aile denince ekibi yemekte

UZAY HABER Televizyonun sevilen aile programlarından olan "Aile Denince"nin uzman konukları yemekte bir araya geldi.

Aile denince ekibi yemekte

Diyarbakır merkezli yayın yapan ve "Ailenizin Haber Kanalı" sloganıyla ülke gündemini kamuoyuna renkli programlarla yansıtan UZAY HABER Televizyonu, 20 Eylül tarihi itibarıyla yeni yayın dönemini başlattı.

Bu yılda birbirinden seçkin yapımlarla hanelere konuk olacak olan UZAY HABER Televizyonu Diyarbakır Müftülüğü'nün katkılarıyla hazırlanan "Aile Denince" isimli programda yıl boyunca konuk olup, halkı aydınlatan kadın vaizler ve Kur'an kursu hocaları yemekte buluştu.

Altındağ Dinlenme Tesislerinde verilen buluşma yemeğinde konuşan Diyarbakır Müftüsü Yavuz Selim Karabayır, UZAY HABER Televizyonun imtiyaz sahibi İş Adamı Mehmet Ali Altındağ ve Genel Yayın Yönetmeni Ömer Büyüktimur'a teşekkür etti.

"PROGRAM NEDENİYLE TEBRİKLER VE TEŞEKKÜRLER ALDIK"

Karabayır, Aile Denince programından çok güzel geri dönüşlerin alındığını belirterek, "Bu program bizim için çok ciddi bir fırsat, bir nimet olarak değerlendiriyoruz. inşallah bundan sonrada yeni yayın döneminde aile için yapabileceğimiz ve özellikle de kadınlar için yapabileceğimiz şeyleri daha profesyonelce  sayenizde yapmaya çalışacağız. Diyarbakır'da yayın yapan UZAY HABER TV'nin hem yurt içinde hem de yurt dışında seyircilerinden sizin yapmış olduğunuz hizmetinizden ve programdan  dolayı tebrikler ve teşekkürler aldık. Demek ki insanımız samimiyetle yapılan hizmetleri, ihlasları güzel değerlendiriyor. İnşallah bizimde gayemiz bundan sonra özellikle toplumun temel taşı olan aileyle ilgili hizmetleri daha profesyonelce yapmak istiyoruz" dedi.

UZAY HABER TV Genel Yayın Yönetmeni Büyüktimur ise Diyarbakır Müftülüğü ile birlikte hazırlanan programların önemine değindi.

Bu süreçte istişareye değer verdiklerini kaydeden Büyüktimur, "UZAY HABER TV yeni yayın döneminin startını verdi. Aile Denince programı Cumartesi günleri saat 16.00'da izleyicileriyle bu yılda buluşacak. Bu programı Diyarbakır Müftülüğünün katkılarıyla yapıyoruz. Burada sizleri ağırlamamızın ana teması geçen yılki yayın dönemimizde ve bu yılda aramızda olacak olan hocalarımızla hem istişare etmek, hem de nasıl bir program elde edebiliriz fikriyatını ortaya koyabilmektir" şeklinde konuştu.

"CUMHURBAŞKANIMIZIN ELİNDEN ÖDÜL ALDIK"

Yapılan kaliteli yapımlar sayesinde ödüle layık görüldüklerini aktaran Büyüktimur, şöyle konuştu: "Programımızın yapımcılığını üstlenen Fatma Hanıma ve diğer hocalarımıza  çok teşekkür ediyorum. Sizin katkılarınızla da yeni yayın dönemini Cumhurbaşkanımızdan aldığımız ödülle taçlandırdık. Anadolu Yayıncılar Birliğince Yılın Yerel Televizyonu olarak seçildik. Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanımızın katıldığı törende ödülümüzü kendilerinin elinden aldık. Yeni yayın döneminin başarılı geçmesini istiyorum, bekliyorum, umut ediyorum. Zaman içerisinde de istişarelerimize devam edeceğiz. Sizlerin yeni yayın döneminde daha aktif olmanızı istirham ediyorum. aile demek bir toplumun çekirdek kadrosudur. Bu çekirdek kadronun aile içinde huzuru sağlanırsa, bilin ki o ülke huzur ve barış içerisindedir"

UZAY HABER TV imtiyaz sahibi iş adamı Mehmet Ali Altındağ'da yemeğe katılarak, konuklara teşekkür etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi