Altındağ’da yılın düğünü

İş adamı Ramazan Şimşek’in oğlu Mahmut Şimşek ile Kimya Mühendisi Özge Ok’un, Altındağ Çok Amaçlı Düğün ve Konferans Salonundaki dillere destan düğünü iş, siyaset ve medya dünyasından seçkin davetlileri bir araya getirdi.

Altındağ’da  yılın düğünü

Sanayici İş Adamı Ramazan Şimşek'in oğlu Mahmut Şimşek, Kimya Mühendisi Özge Ok'la Diyarbakır’ın en gözde tesislerinden olan Altındağ Dinlenme Tesislerinin Çok Amaçlı Düğün ve Konferans salonunda organize edilen dillere destan düğünle evlendi. Düğüne iş, siyaset ve medya dünyasından seçkin davetliler katılım gösterdi.

ALTINDAĞ'DA YILIN DÜĞÜNÜ

Uzay çatılı, kolonsuz 2 bin kişilik kapasiteye sahip Altındağ Dinlenme Tesislerinin Çok Amaçlı Düğün ve Konferans salonunu önceki gece, Diyarbakır eşraflarından sanayici İş adamı Ramazan Şimşek’in oğlu Mahmut Şimşek ile Kimya Mühendisi Özge Ok’un mutluluğuna ev sahipliği yaptı.

2 BİN KİŞİLİK SALON DOLDU

Dillere destan yılın düğününde salon hınca hıc doldu.  Havanın yağışlı olmasına rağmen yogun bir katılımın yaşandığı düğüne, aralarında AK Parti Diyarbakır Milletvekili Ebubekir Bal, AK Parti Diyarbakır İl Koordinatörü Abdullah Cantimur, İş Adamı Gazeteci-Yazar Mehmet Ali Altındağ, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Serdar Budak, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker'in ağabeyi Ahmet Eker, oda başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve Diyarbakır’ın tanınmış bir çok iş adamı ile davetliler katıldı.

DOYUMSUZ BİR GECEYE EV SAHİPLİĞİ

Doyumsuz bir gecenin yaşandığı Altındağ Dinlenme tesislerinde davetliler bol bol halay çekip, gönüllerince eğlendi. Mahalli sanatcıların şarkılarıyla salon çoşarken, davetliler takı için sıraya girdi. Gelin ve damat para ve altın yağmuruna tutulurken genç çiftin nikah şahitliğini ise AK Parti Diyarbakır Milletvekili Ebubekir Bal, İl Koordinatörü Abdullah Cantimur ile Ahmet Eker birlikte yaptı.Bal, Eker ve Cantimur ifçtlere mutluluklar dilerken, evlenme cüzdanı gelin Özge'ye teslim edilirken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın üç çocuk yapma sözü hatırlatıldı.

ŞİMŞEK'İN MUTLU GÜNÜ

Oğlunu evlendirmenin mutluluğu içerisinde olan ve davetlilerle birebir ilgilenip karşılayan İş Adamı Ramazan Şimşek, en mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan, eş dost, akraba ve iş  çevresine, siyasilere, katılım gösterenlere teşekkür etti.

Salonun dizaynı ve personellerin hizmet anlayışı, davetlilerce büyük takdir gördü. Düğün gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Uzay TV ve Söz Gazetesi ailesi olarak Şimşek çiftine bir ömür boyu mutluklar diliyoruz.

Kaynak: Diyarbakır Söz