Görüş Bildir

Bağımlılar dehşet saçıyor.

Diyarbakır’da sokakta yaşayan, zihinsel engelli olan ve halk arasından Hiko olarak tanınan Hikmet Ulucan isimli genç, kimliği belirsiz uyuşturucu bağımlısı kişi yada kişilerce vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanarak darp edildi. Ölüme terk edilen ve vatandaşlar tarafından hastaneye götürülen Ulucan’ın yüzünde ve elinde oluşan yaralanmadan kaynaklı olarak dikiş atılırken bu vicdansızlığı yapanların yakalanması istenildi.

Bağımlılar dehşet saçıyor.

Yeşil Yıldız bağımlılıklarla Mücadele Derneği başkan yardımcısı Ahmet Yılmaz Diyarbakır'da bağımlı bireylerin darp ettiği Hikmet Ulucan ile ilgi yazılı bir açıklama yaptı.

SALDIRANLAR BAĞIMLILAR

Yeşil Yıldız Bağımlılıklarla Mücadele Derneği Başkan YardımcısıYılmaz açıklamasinda Hikmet Ulucan gibi kişilerin şehrimizin değerleri olduğunu,bunların kurunmasının toplumsal bir görev olduğunu, bir başkası tarafından asla ve asla dokunulmaması gerektiğine vurgu yaparak,şehrimizdeki uyuşturucu bağımlılarının meydanı boş bulup bu tür olaylar yaptıklarını,böyle savunmasız, kendilerine karşılık veremeyen kişilere yönelik şiddet,darp,tehdit,cinsel istismar yapabilmelerine fırsat verilmemelidir.

Yılmaz:Emniyet güçlerinin olayın faillerini bir an önce yakalamalarını ve adli mercilere intikal etirmelerini umud ediyoruz.Madde bağımlısı gençlerin Diyarbakır genelinde bu kadar rahat davranmaları bir zafiyet göstergesi olarak karşımıza çıkmaktadır.Toplumun beklentisi bu tür olayların önlenmesi noktasında güvenlik güçlerimizin vardiye atmaları, sokaklarda daha fazla mesai harcamalarıdır.Madde bağımlılarına karşı asla ve asla tolerans tanınmamalıdır. Yılmaz:Biz bu olayın takipçisi olacağız diye ekledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi