Görüş Bildir

Bir bu kalmıştı

Diyarbakır’da uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik yapılan bir operasyonda akıllara durgunluk veren bir olay ile karşılaşıldı. Uyuşturucu ticareti yapanlar karton kutular içine Arapça Allah, Muhammed ve din içerikli yazılar bulunan duvar süslerinin boşluklarına gizledikleri 10 kilo 400 gram toz esrar maddesi ele geçirildi.

Bir bu kalmıştı

Diyarbakır'da yolcu otobüsünde yapılan aramada, karton kutu içerisinde dini içerikli yazıların yer aldığı duvar süsleri arasına gizlenmiş 10 kilo 400 gram toz esrar bulundu.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu ticareti ve sevkiyatının önlenmesine yönelik il genelinde çalışma yürüttü.

DİNİ BİLE ALET ETTİLER

Bu kapsamda Diyarbakır-İstanbul seferlerini yapmak amacıyla yolcuları ve bagajlarını almak için bekleyen otobüste yapılan kontrollerde, kırılacak ibaresi bulunan 2 büyük boy karton kutu içerisinde, üzerinde Arapça Allah, Muhammed ve dini içerikli yazılar bulunan duvar süsleri arasındaki boşluklara gizlenmiş 10 kilo 400 gram toz esrar ele geçirildi.

Gözaltına alınan bir kişi, emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi