Görüş Bildir

Motosikletle tehlikeli yolculuk, canlarını hiçe saydılar

Bodrum'da pano taşınan motosikletin sürücüsü ve kasksız arkadaşının yaptığı tehlikeli yolculuk, başka bir sürücü tarafından görüntülendi.

Motosikletle tehlikeli yolculuk, canlarını hiçe saydılar
Bodrum'da pano taşınan motosikletin sürücüsü ve kasksız arkadaşının yaptığı tehlikeli yolculuk, başka bir sürücü tarafından görüntülendi.
Günün tehlikeli yolculuklarından biri Bodrum Sanayi Sitesi'nde görüntülendi. Büyük bir panoyla yolculuk yapan kimliği belirsiz kasksız sürücü ve arkasındaki arkadaşı, peşindeki otomobilin sürücüsü 32 yaşındaki Cemil Çoban tarafından görüntülendi. Bir süre motosiklettekileri görüntüleyen Çoban, şunları anlattı:
"Bu sabah saatlerinde sanayi sitesinde önümde giden motosikletle büyük bir panonun taşındığını görünce şoke oldum. Ardından motosikletteki iki kişinin bulunduğunu ve kasksız olduğunu gördüm. Yağmur ve rüzgara rağmen ilerliyorlardı. Hem kendi canlarını hem de başkalarının canlarını tehlikeye atan bu sürücüleri görüntüleyip, dikkatleri çekmek istedim. Sosyal paylaşım sitesinden paylaştım. İşte kazaya davetiye çıkaran görüntüler bunlardır, dedim." 

DHA 

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi