Görüş Bildir

Diyanet Kurban Bağışı Vekaletle kurban kesim bedeli 2020 son dakika açıklaması

Diyanet kurban bağışı, Diyanet kurbanlık bağış 2020 fiyatları son dakika Diyanet tarafından açıklandı. Vekaletle kurban kesim bedeli bu sene 2020 ne kadar oldu. Ramazan Bayramını atlattığımız Kurban Bayramına sayıslı günler kala kurban kesmek steyen vatandan vekaletle kurban kesme fiyatını merak ediyor. Vekaletle kurban kesme bedeli ne kadar? Öte yandan her sene Diyanet İşleri tarafından açıklanmakta iken Diyanet Kurban Bağışı ve Diyanet Kurbanlık Bağış bedeli 2020 gibi detaylar haberimizde.

Diyanet Kurban Bağışı Vekaletle kurban kesim bedeli 2020 son dakika açıklaması

Diyanet kurban bağışı, Diyanet kurbanlık bağış 2020 fiyatları son dakika Diyanet tarafından açıklandı. Vekaletle kurban kesim bedeli bu sene 2020 ne kadar oldu. Ramazan Bayramını atlattığımız Kurban Bayramına sayıslı günler kala kurban kesmek steyen vatandan vekaletle kurban kesme fiyatını merak ediyor. Vekaletle kurban kesme bedeli ne kadar? Öte yandan her sene Diyanet İşleri tarafından açıklanmakta iken Diyanet Kurban Bağışı ve Diyanet Kurbanlık Bağış bedeli 2020 gibi detaylar haberimizde. Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, 2020 vekalet yoluyla kurban kesim bedelinin yurt içinde 975 lira, yurt dışında 825 lira olarak belirlendiğini açıkladı. Geçen sene ise yurt içinde 890, yurt dışında 725 lira olarak belirlenmişti.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, "2020 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu" tanıtım toplantısında konuştu. Erbaş, yurt içi kurban vekaletinin 975 lira, yurt dışı kurban vekaletinin 825 lira olarak belirlendiğini açıkladı. Geçen sene ise yurt içinde 890, yurt dışında 725 lira olarak belirlenmişti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir