Diyarbakır'ı buluşturdu!

Güneydoğu'nun en büyük sosyal tesisi Altındağ, Biroğlu ailesinin mutluluğuna ev sahipliği yaptı.

Diyarbakır'ı buluşturdu!

İş dünyasının tanınan isimlerinden olan Biroğlu inşaatın sahibi işadamı Mahmut Biroğlu’nun oğlu Enis Biroğlu, Ziraat Mühendisi Melis Akşahin ile Altındağ Çok Amaçlı Düğün ve Konferans Merkezinde düzenlenen rüya gibi bir düğünle dünya evine girdi.

Düğün hazırlıklarının günler öncesinden başladığı Diyarbakır’ın en büyük düğün ve toplantı mekanlarından olan Altındağ Çok Amaçlı Düğün ve Konferans Merkezi, Biroğlu ailesinnin mutluluğuna ev sahipliği yaparken, düğün dillere destan görüntülere sahne oldu.

DİYARBAKIR'I ULUŞTURDU

İş, siyaset ve medya alanından seçkin davetlilerin katıldığı düğünde genç çiftin nikah şahitliğini Diyarbakır eski milletvekilleri Galip Ensarioğlu, Altan Tan, İşadamı ve Araştırmacı Gazeteci yazar Mehmet Ali Altındağ ve çok sayıda sanayici ve işadamı grubu yaptı.

Nikah töreninin ardından davetliler gönüllerince halay çekip, oyun oynadı. Dolarların havada uçuştuğu düğünün sürprizi ise düğün pastasının asansör sistemi kullanılarak yukarıdan indirilmesi oldu. Diyarbakır’da ilk defa uygulanan bu yöntem misafirlerin beğenisini topladı.

CUMHURİYET BAŞSAVCISI YAVUZ

Öte yandan gecenin ilerleyen saatlerinde Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz ve eşi, düğüne iştirak ederek, genç çifti kutladı. Diyarbakır Söz Gazetesi ve UZAY HABER TV olarak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Kaynak: Diyarbakır Söz