Görüş Bildir

Ekonomik brifing

Vali Karaloğlu, Diyarbakır’ın Ekonomisine Yönelik Bir Değerlendirme Toplantısı Yaptı.

Ekonomik brifing

İl Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Münir Karaloğlu, Diyarbakır’ın her alanda geliştirilmesine yönelik yapılan çalışmalara ilişkin "ekonomik brifing" aldı.

Vali karaloğlu'nun başkanlık ettiği toplantıya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Muhsin Eryılmaz, Karacadağ Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Hasan Maral, DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya ve Yönetim Kurulu üyeleri ile çeşitli Odaların başkanları, ilgili kamu kurum müdürleri ve Dicle Üniversitesinden temsilciler katıldı.

EKONOMİK TOPLANTI

Diyarbakır’ın ekonomik durumunun da ele alındığı toplantıda Vali Karaloğlu’na DTSO’nu faaliyetleri, bugüne kadar yapılan çalışmalar ve güncel durum hakkında bir sunum gerçekleştirildi.

DTSO ve bağlı Odaların Diyarbakır’da yürüttüğü çalışmalar, yapılması planlanan yatırımlar hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Karaloğlu, toplantıya katılanlarla Diyarbakır’ın sanayi alanındaki gelişimiyle birlikte ticaret hacminin artırılmasına yönelik yapılabilecekler ve teknolojik altyapının geliştirilmesini içeren istişarelerde bulundu.

Toplantı sonunda, Vali Karaloğlu’na, DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya tarafından Diyarbakır’ı resmeden bir tablo hediye edildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi