Görüş Bildir

Ev ziyaretleri!

DİYARBAKIR Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Çetin Ayhan'ı evinde ziyaret etti. İlk kez bir belediye başkanının evini ziyaret ettiğini belirten Çetin Ayhan, "İşsizim ancak sizden iş veya başka bir talebim yok. Bizi ziyaret ederek değer verdiniz, mutlu ettiniz ya bu bize yeter" dedi.

Ev ziyaretleri!

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun gelenek haline getirdiği ve her akşam gerçekleştirdiği mahalle ve ev ziyaretleri devam ediyor. Muradiye Mahallesi’nde yaşayan Ayhan ailesi ilk kez kendilerini ziyaret eden bir belediye başkanını evlerinde ağırlamanın heyecanını yaşadı. Bugüne kadar hiçbir belediye başkanının kendilerini ziyaret etmediğini belirten Ayhan, "Ev ve mahalle ziyaretleri yaptığınızı görünce biz de davet ettik ama doğrusu hiç beklemiyorduk. Sizi burada görünce büyük mutluluk yaşadık. Ben işsizim ancak sizden iş istemiyorum. Bizi hatırlamanız, değer vermeniz her şeyden çok daha anlamlıdır" diye konuştu.

'MAKAM VE MEVKİLERİN SAHİBİ MİLLETİMİZDİR'

Eşi Dürdane Beyoğlu, AK Parti Bağlar Kadın Kolları Başkanı Fadime Alakuş ve AK Parti Bağlar Gençlik Kolları Başkanı Uğur Erekli ile birlikte Ayhan ailesini ziyaret ederek bir süre sohbet eden Başkan Beyoğlu, şunları kaydetti:

"Bulunduğumuz makam ve mevkilerin sahibi milletimizdir. Bizim görevimiz milletimize hizmetkar olmaktır. Rabbim izin verirse bu görevde olduğumuz sürece milletimizle dertlenmeye ve gönül belediyeciliğini yapmaya devam edeceğiz."

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi