Fenerbahçeli taraftarlar Çağlayan'da

Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’nde “Şike Davası” sanıklarının savunmaları devam ederken Fenerbahçeli taraftarlar da adliyeye akın etti.

Fenerbahçeli taraftarlar Çağlayan'da

Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’nde “Şike Davası” sanıklarının savunmaları devam ederken Fenerbahçeli taraftarlar da adliyeye akın etti. Akşam saatlerinden itibaren yaklaşık 2 bin taraftar adliye önüne gelerek Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve diğer sanıklara destek verdi. Çevik kuvvet polisi ise adliye çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı.

“Şike Davası” sanıkları İstanbul Adliyesi’nde savunma yaparken, Fenerbahçe taraftarları da adliye önünde toplandı. Akşam saatlerinde aadliye önündeki taraftar sayısı 2 bini buldu. Taraftarlar pankart açarak ve slogan atarak başta Aziz Yıldırım olmak üzere sanıklara destek verdi. Bir grup taraftar adliyenin otopark inşaatındaki vince çıkıp pankart açtı. Havaya fener bırakan taraftalar, meşalelerle eylemlerini sürdürdü. Fenerbahçeli taraftarların arasında bir de Galatasaray forması ile Fenerbahçelilere destek vermek için gelen bir taraftar görüldü. Çevik kuvvet polisi de herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için adliye çevresinde güvenlik önlemi aldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz