Görüş Bildir

İlkokul arkadaşları 41 yıl sonra okullarında buluştu

Amasya'nın Suluova İlçesi'ndeki Atatürk Ortaokulu'nda 1970-1975 yıllarında o dönem ilkokul olarak hizmet veririrken eğitim gören 21 arkadaş, 41 yıl sonra okulda bir araya geldi.

İlkokul arkadaşları 41 yıl sonra okullarında buluştu
Amasya'nın Suluova İlçesi’nde 1967 yılında açılan ve o dönem ilkokul olarak hizmet veren Atatürk Ortaokulu'nda 1970-1975 yılları arasında okuyup mezun olan 21 okul arkadaşı 41 yıl sonra buluştu. Sosyal medya üzerinden birbirlerini bulup haberleşen 21 arkadaş mezun oldukları okula geldi. Amasya'nın yanı sıra Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya, Manisa gibi çeşitli illerden Suluova'ya gelen 41 yıllık okul arkadaşları hasret giderdi. O dönemki sınıf öğretmenleri olan Süleyman Köylüoğlu'da (76), 41 yıl önceki öğrencileriyle bir araya geldi. 
Yıllar sonra sınıf arkadaşlarıyla bir araya gelen Asuman Küçüköz, (52)  "41 yıldır yok olduğunu sandığımız arkadaşlığımızın aslında kalplerde hep var olduğunu görmek ve bununla dostlukla devam edeceğini bilmek bizim için çok değerli ve önemli. 41 yıl sonra sınıf öğretmenimiz Süleyman Köylüoğlu’nun elini öptük. Kendisi bizlere o dönemi anlatan karnelerimizi verdi. Farklı illerden Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya, Manisa’dan gelen sınıf arkadaşlarımızla yıllar sonra hasret gidermek beni çok mutlu etti" diye konuştu.
Sosyal medya üzerinden yıllar sonra birbirlerini bulduklarını söyleyen Mustafa Yücel (52) ise "Birbirimizi çok özlemişiz. Bol bol hasret giderdik. Bundan böyle her yıl buluşacağız" diye konuştu. Süleyman Köylüoğlu öğrencilerine 41 yıl sonra aynı karnelerini tekrar dağıttı.


Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi