Kamera şakasının sonu kötü bitti

Mısır'da kendisine kamera şakası yapılan Mısırlı oyuncu, öfkelenince önce program ekibinden bir gence ardından da kadın sunucuya ard arda tokatlar attı.

Kamera şakasının sonu kötü bitti

Dekorları tekmeyelip hakaretler eden oyuncu bir ara elini silaha götürünce herkesin yüreği ağzına geldi.

Alman kanalı için çekildiği söylenen 'Öteki ile iletişim' adlı programa katıldığını zanneden Mısırlı oyuncu Ayman Kandeel'e kamera şakası yapan ekip, oyuncuya gündeme dair değerlendirmelerde bulunmasını istedi. Bir süre değerlendirmelerde bulunan oyuncuya İsrail ile ilişkilere dair de sorular soruldu. Program içinde telefon ile programa bağlanan bir kişinin , oyuncuya yönelik "Biz seni ve yaptığın işleri severek takip ediyoruz ama burada bir İsrail kanalına çıkıp değerlendirmeler yapmana çok kızdık. Bu sana yakışmadı" sözleri üzerine şakazede oyuncu neye uğradığını şaşırdı.

Reklam arası verildiği söylenmesi üzerine oyuncu, "Burası İsrail kanalı mı. Bunu bana neden söylemediniz. Siz de mi İsraillisiniz. Neden yalan söylediniz bana. Amacınız ne?" diyerek tepki gösterdi. Kadın sunucunun kendisine bilgi verdiklerini ancak bunu anlamadığını söylemesi üzerine oyuncu iyice çileden çıktı. Program ekibinden bir kişi de programın çekildiği alana gelerek "Ben kanalın sahibiyim. Siz buraya geldiğinizden beri silahlardan bahsediyorsunuz fakat siz komedyensiniz bunlardan bahsedin. Sizin de silahınız var. Neden silah taşıyorsunuz. Korkuyor musunuz" sözlerinin ardından tartışma büyüyünce Mısırlı oyuncu ayağa kalktı ve önce program ekibinden, tartıştığı kişiyi tokatladı. Dekorları tekmeleyen oyuncu hızını alamadı ve kadın sunucuya ard arda tokat attı. Yediği tokatlarla kadın sunucu yere yığılırken, bir ara silahını çıkarmaya çalışan oyuncu, herkesin yüreğini ağzına getirdi. Gelişmeler karşısında şaşkına dönen şaka ekibi stüdyoya gelerek bunun şaka olduğunu söyledi. Öfkesi bir süre dinmeyen oyuncu güçlükle sakinleştirildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz