Görüş Bildir

Kocan Kadar Konuş coştu

Geçtiğimiz hafta vizyona giren “Kocan Kadar Konuş” yerli sinema filmi büyük beğeni topladı, şimdiden gişe hâsılat rekoruna doğru yol aldı. Başrollerini güzelliğiyle dillere destan olan Ezgi Mola ve yakışıklı beyefendiliğiyle tanınan Murat Yıldırım’ın paylaştığı “Kocan Kadar Konuş” Ankara özel gösterimi yapıldı.

Kocan Kadar Konuş coştu

EMRE ATEŞ

Başrollerini güzelliğiyle dillere destan olan Ezgi Mola ile yakışıklı beyefendiliğiyle tanınan Murat Yıldırım’ın paylaştığı “Kocan Kadar Konuş” yerli sinema filmi şimdiden gişe hâsılat rekoruna doğru gitmeye başladı.

>Şebnem Burcuoğlu hanımefendinin “Kocan Kadar Konuş” adlı kitabından beyaz perdeye uyarlanan sinema filmi geçtiğimiz hafta vizyona girmişti. Şimdi de Ankara’da özel gösterimi yapıldı ve kitabın yazarı ve oyuncuları hayranlarıyla buluştu.

"Arial","sans-serif"; mso-fareast-font-family:Calibri;mso-fareast-theme-font:minor-latin;mso-ansi-language: TR;mso-fareast-language:EN-US;mso-bidi-language:AR-SA">“Yüzde yüz Türk kızı” sloganıyla “Kocan Kadar Konuş” filmi vizyona girerken, Ankara’da gala da yaptı. Galaya katılan güzel oyuncu Ezgi Mola da gala sonunda arkadaşları ve salondaki izleyicilerle “Özçekim” yaptı.

"Arial","sans-serif"; mso-fareast-font-family:Calibri;mso-fareast-theme-font:minor-latin;mso-ansi-language: TR;mso-fareast-language:EN-US;mso-bidi-language:AR-SA">

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi